ΔΕΙΤΕ LIVE: Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός 1-2 (β΄ ημίχρονο) – OΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ!!!

Κοινοποίηση:
ΠΑΟ

Με φόρα από την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας στη Λεωφόρο, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει αυτή την ώρα εκτός έδρας την Γκαμπάλα με στόχο να μην παρουσιαστεί… αφελής όπως προ διετίας κόντρα στους Αζέρους ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στα play offs του Europa League. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποχαιρετήσει πολύ νωρίς την Ευρώπη για φέτος.

Οι «πράσινοι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 10΄ με τον Άλτμαν να μην καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο μετά από γύρισμα του Λουντ ενώ έχασαν και τουλάχιστον άλλες τρεις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως, η Γκαμπάλα άνοιξε το σκορ στο 52΄ με αυτογκόλ του Μολέδο μετά από γύρισμα του Μονρόουζ.

Η καρδιά των πράσινων πήγε στη θέση της έντεκα λεπτά αργότερα όταν ο Λουντ στο 63΄ μετά από ασίστ του Μολίνς έκανε το 1-1 με αριστερό «κεραυνό».

Τρία λεπτά αργότερα, μάλιστα, ο νεαποκτηθείς Καμπέσα «χόρεψε» την άμυνα της Καμπάλα και με αριστερό σουτ στο 66΄ έγραψε το 1-2.

Το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού

Στο 4-4-1-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη, κάτω από την εστία θα είναι ο Βλαχοδήμος, δεξί μπακ ο Κουλιμπαλί, αριστερό ο Χουλτ και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Μολέδο-Κολοβέτσιος.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Ζέκα, Κουρμπέλης, με τον Λουντ στο ένα «φτερό» και τον Χατζηγιοβάνη στο άλλο. Ο Άλτμαν θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μολίνς.

Η αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς

Μια πιθανή σύνθεση για την Γκαμπάλα είναι: Μπεζοτόζνι στο τέρμα. Στην άμυνα Μπουλτούις, Στάνκοβιτς, Βέρντιτουμπ, Γκουρμπάνοφ. Στο κέντρο Μαλόν, Χάλιντεϊ, Χουσεΐνοφ, και στη μεσοεπιθετική γραμμή Όζομπιτς, Μονρόους, με τον Νταμπά στην κορυφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: