ΔΕΙΤΕ τον Ηλία Κασιδιάρη στην Τελετή Υποδοχής των λειψάνων των Ηρώων Πολεμιστών της Κύπρου μας! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Τελετή υποδοχής των λειψάνων 17 Ελλήνων στρατιωτικών, πεσόντων στην Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή στο νησί, πραγματοποιήθηκε χτες στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Ο Κασιδιαρης γλενταει ολα τα αντιφασιστικα αναρχοαπλυτα αριστερα σκουπιδια.Να δω ποιος θα ειναι ο επομενος που θα τις αρπαξει.

  2. Με τρελαινει το οτι δε μπορω να πω οτι ειμαι πατριωτης χωρις να με πουνε ναζι και χρυσαυγιτη και γιααυτο φταιει ο Σαμαρας και ο Μιχαλολιακος και οσοι στηριζουν το ψευτοπατριωτικο κομμα της Δεξιας που σηκωσε κεφαλι στο αφεντη του την ΝΔ!
    Ειναι ναζιστικο κομμα που το παιζει πατριωτικο οτι κ να μας λετε δε ακουμε τιποτα!
    Για αυτο τους βαζω και στους υπολοιπους 300 μεσα ολοι για φυλακη ..μην απορειτε λοιπον…
    γιατι τους μισουνε οι μασωνοι γιατι ειναι ναζιστες που δε ελεγχονται οπως στην
    Ουκρανια που τους εχουν σκυλακια τους αμα ητανε υπακουοι θα τρωγανε μαζι με την ΝΔ απλα
    θελησανε να φανε και αυτοι οπως οι Συριζαιοι εξουσια…χεστε μας με τους πατριδοκαπηλους…

    1. Η γενικευση που κανεις ειναι η αρχη του Φασισμου..Υπευθυνοι για την χρεωκοπια της Ελλαδας,ειναι οσοι κυβερνησανε αγαπητε.Ειναι οσοι προσκυνανε τοσα χρονια στους γερμανους της μερκελ.Αυτοι που τα πηραν απο τα σκανδαλα..Ο Ηλιας και η ΧΑ,δεν κυβερνησαν ποτε την Ελλαδα.Αρα δεν φερουν καμια ευθυνη.Και κατι αλλο..Την μεγαλυτερη ευθυνη εχεις εσυ που τους ψηφιζες τοσα χρονια..Μουτζωνε τον ευατουλη σου, και μετα γραψε τις μπουρδες που εγραψες παραπανω..

      1. εσυ δεν ψηφιζες φιλε?Που ανακαλυψατε την χρυση αυγη τα τσουτσεκια μετα το 2010.Μεχρι τοτε στα τετοια σας κ η πατριδα κ η σημαια κ ολα,μετα σφιξανε τα γαλατα με την οικονομικη κριση κ το γυρισατε στον πατριωτισμο κ κανατε το πρεζονακι ειδωλο.Τις μπουρδες εσυ τις γραφεις που βγαζεις τον εαυτουλη σου εξω λες κ βγηκες απο παρθενογενεση.Καλα τα λεει το παλικαρι απο πανω οσο κ να σε ποναει.Α οσο για τον Μιχαλολιακο βαλε την συνεντευξη που εδωσε στον Μακη Κουρη για το δημοψηφισμα να δεις τι ελεγε για ευρω ή δραχμη για να καταλαβεις οτι ολοι ιδιοι ειναι.Ευρω ελεγε προβατο ο αρχηγος σου δεν ελεγε δραχμη κ εσυ κατσε κ πιστευε αυτους που κουνανε σημαιες κ λαβαρα.

  3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Βρε τομαρι αυτος αγωνιζεται κατα των Μουσουλμανων εισβολεων που εσυ και το συνταγματικο τοξο κουβαλατε στην Πατριδα μου ου να μου χαθητε Πηλιογουσηδες που κανετε και κριτικη,προδοτες.

  4. Ρωτησε τις οικογενειες των θυματων αν θελουν να παρισταται στην τελετή τους ενας νεοναζί?
    Όχι βεβαια, γι αυτό πηγε ακαλεστος.
    Αν μπορουσαν οι ηρωες πεσοντες θα σηκονονταν να τον παρουν με τις πετρες.

    1. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !! ΚΟΛΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΡΝΙΣΙΠΑΤΡΙΣ !!

      1. Ο/Η ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ λέει:

        Νεοναζι ο Ηλιας που σε καθε εκδηλωση λεει τον Εθνικο μας υμνο.Τι πινεις και δεν μας δινεις σκατοψυχε?.Κι αυτοι οι Γερμανοτσολιαδες,που προσκυνανε το ναζιστικο μνημονιακο ραιχ των γερμανων της μερκελ που μας πινουν,και σου πινουν το αιμα τοσα χρονια τι ειναι βλαμενε?Δημοκρατες?Στα τεσσερα γιδοβοσκε και πληρωνε τους φορους και τα χαρατσια στους νεοναζι της μερκελ..Αυτο σου αξιζει γιδοπροβατο κατσαπλια..Υ΄γ Ο Ηλιας υποστηριζει ΜΟΝΟ την Ελλαδα κα ιτους Ελληνες γιδι..Αυτος και το κομμα του ειναι οι μονοι που δεν προσκυνανε τους γερμανους μεσα στη βουλη.Οταν βγαλεις τις απρωπιδες που σου εχουν φορεσε,ι θα το καταλαβεις..Σανοφαγε..

  5. Ρε παραλίγο να τον πατήσω με το αμάξι γιατί πάνω στον πανικό μου έτρεχα να ετοιμάσω την τελετή.Και θα με πέρναγαν για κανά σαμποτέρ ενώ ψηφίζω Χ.Α. εδώ και χρόνια και πιο πριν ΕΠΕΝ,κτλ.

  6. Ο καμμένος ο Λιάκος. Μεγαλύτερη ατίμωση δεν θα μπορούσε να υπάρχει για τους νεκρούς από το να τους υποδέχεται ένας τουρκογενής γκέι πρεζάκιας, σεσημασμένος εγκληματίας και προδότης κατά συρροή

    1. Γκέι, τουρκογενής και πρεζάκιας ο Ηλίας ? χααχαχααχαχαχαχαααα. Ληγμένα παίρνεις ή ουσίες εκεί που σε βάζουν να τα γράφεις ?

    2. @Ουρά του Καμμένου έχει καταντήσει: Η μάνα σου έφυγε από το σπίτι μου χωρίς το βρακί της. Πες της να έρθει να το πάρει, ξεφτιλισμένο σκουπίδι, πισωγλέντη κτηνοβάτη, αιμομίκτη κοπρολάγνε.

    3. ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !!

  7. ΕΥΓΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΥΓΕ! ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΥΓΕ!

  8. Είναι εκεί που πρέπει όταν πρέπει σε αντίθεση με κάποιους άλλους που κρύβονται ή ντρέπονται
    να παρευρεθούν σε τέτοιες τελετές τιμής ,μήπως τους πουν φιλοστρατιωτικούς.

    Ο Κασιδιάρης στη μέχρι τώρα πορεία του έδειξε ότι σέβεται και αγαπά τις ένοπλες δυνάμεις στις οποίες
    υπηρέτησε με τιμή σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν υπηρέτησαν καν ή την έβγαλαν λούφα σε
    κάποιο γραφείο.
    Ότι και να λένε οι εχθροί του δεν πρόκειται να τον μειώσουν.

  9. Ανθέλληνες μα@@κες ο κασιδιάρης είναι κομάντο στέκεται σαν ΕΛΛΗΝΑΣ μες την βουλή έχει θέσεις έχουν πρόγραμμα
    Ρε λαμογια βολεμένοι αναρχοαπλητοι ο κουτσομπας γιατί δεν πήγε ο λεβέντης γιατί δεν πήγε η δεν έστειλαν εκπροσώπους ;
    Αλλά αυτοί είναι πατριώτες σαν και σας
    Η Χ.Α σας ενοχλεί
    Στο τέλος θα την υμνείτε όλα τα λαμογια μην χάσετε το βόλεμα σας
    ΕΛΛΗΝΕΣ ξυπνάτε μόνο η ΧΑ αυγή θα δώσει ανάσα και θα γίνουμε πάλι ΕΛΛΑΔΑ

  10. ΜΠΑΒΟ! Στο Κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. και εσείς ρε κοπριτες που γράφετε παπαριες αι και γαμ……

  11. Σημειωτέον δεν προσεκλήθη,αλλά πήγε αυτοβούλως ως μέλος της επιτροπής άμυνας (sight X.A.).
    Είναι ο μόνος πραγματικός πατριώτης που έπρεπε να παρίσταται στην υποδοχή των ηρώων! Οσοι γράφετε εναντίον του,είναι γιατί τον ζηλεύετε, είναι κατά πολύ ανώτερός σας!

    1. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ !! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΕΥ ΠΑΡΕΙΝΤ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ !!

  12. Να σημειωθεί ότι το κοπρόσκυλο του ΚΚΕ απεχώρησε από την τελετή μιας και αυτή γινόταν προς τιμήν Ελλήνων ηρώων,και ως γνωστόν ουδεμία σχέση έχει το ΚΚΕ με τον Ελληνισμό και τον ηρωισμό.

  13. Αν καποιος αξιζε να ειναι στην τελετη παραλαβης των λειψανων αυτων που σφαγιασθηκαν απο τους Τουρκους στην Κυπρο, αυτος ηταν ο Εθνικιστης βουλευτης Ηλιας Κασιδιαρης.Ουτε το γουρουνι, ο προδοτης Καμμενος αξιζε να ειναι εκει, ουτε οι ανθελληνες του ΣΥΡΙΖΑ.Οσο για τον εκπροσωπο του προδοτικου ΚΚΕ, του κομματος του αιματος και της προδοσιας, καλυτερα να πηγαινε σε καμια συναυλια στηριξης των Ισλαμιστων παρανομων μεταναστων που οργανωνει το ανθελληνικο ΠΑΜΕ.Εκτος απο την Χρυση Αυγη κανενα απο τα υπολοιπα γουρουνια δεν αξιζε να βρισκεται εκει, ειδικα ο Καμμενος που καθημερινα με τον προδοτη Τσιπρα ξεπουλανε την Ελλαδα στους Τουρκους.

    1. Γαμιας σας και μπαμπας σας….οπως ΠΑΝΤΑ!!!!

        1. Απο την οπισθεν την δικια σου!!!

  14. Τα λειψανα του Αδολφου ομως πότε θα τα βρουμε; Ε, πότε;

      1. το κουφάρι του στάλιν το έχουν στην φορμόλη γιατί είχε αρχίσει να σαπίζει προτού καν ψοφήσει

Comments are closed.