ΔΕΙΤΕ τι έκαναν στη ΛΑΡΙΣΑ για τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και την 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ceb3-cf80ceb1cf80

Σε οικογενειακό κέντρο στη Λάρισα, γιόρτασαν την επέτειο της εγκαθίδρυσης του καθεστώτος των συνταγματαρχών στις 21 Απριλίου του 1967.
Σε σχετική ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου μάλιστα, τονίζεται πως “Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα αφού φέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την εγκαθίδρυση της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως, για τον λόγο αυτό ο Σύνδεσμος μας κατασκεύασε και ανάλογο πανό”.

larisa_473_355

Αναφέρεται επίσης ότι “τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος ο οποίος έκανε μία αναφορά για το ιστορικό της ημέρας και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η 21η Απριλίου σήμερα έχει δικαιωθεί πλήρως από εχθρούς και φίλους για τα καλά που έκανε προς τον τόπο και τον λαό και ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε όλους όσους προσέφεραν στην πατρίδα, αναφέρθηκε στην σημερινή κατάντια της χώρας όπου στην ψευτοδημοκρατία που ζούμε από το 1974 έως και σήμερα ότι έχουν ξεπουληθεί τα πάντα”.

larisa2

Στην εκδήλωση, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, χαιρετισμό έστειλαν μεταξύ άλλων “η σύζυγος του αρχηγού της 21ης Απριλίου Δέσποινα Παπαδοπούλου, ο Διοικητής του άρματος που γκρέμισε την πόρτα του Πολυτεχνείου”.

onlarissa

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Να αναστησουμε τωρα και τους πεθαμενους τωρα να μας χαρισουν κανενα δανειο και να μας σωσουν απο το κακο που παθαμε.Σε τι ωραιο τοπο ζουμε.

  2. Αιωνία σου η μνήμη Γεώργιε Παπαδόπουλε σωτήρα της Ελλάδας.Καμία σχέση ο ηγέτης αυτός με τα σκουπίδια της πολιτικής, τους εβραίους, τους μασώνους, τους κλέφτες που μας κυβέρνησαν από το 1974 μέχρι σήμερα.Χειρότερη κατάληξη για την χώρα οι δύο ξεπουλημένοι προδότες Τσίπρας, Καμμένος που κυβερνούν και διαλύουν την Ελλάδα σήμερα.Τότε το 1967 η Ελλάδα ήταν μιά χώρα οικονομικά ισχυρή, δυνατή χωρίς τα σκουπίδια τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και την χρεοκοπία που ζούν σήμερα οι Έλληνες.

  3. ZHTΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ προδοτικα κομμουνια,καταστρεψατε την Πατριδα μου Εφιαλτες και εχετε το θρασος να μιλατε.

Comments are closed.