ΔΕΙΤΕ τι γίνεται κάθε μέρα στη λεωφόρο Συγγρού! ΛΟΥΤΣΑ οι περαστικοί! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην περάσετε από αυτό το σημείο! (φωτο&βιντεο ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

Κοινοποίηση:
siggrou

“Λεωφόρος Συγγρού 92. Κάθε μέρα μια κυρία από τον πρώτο ποτίζει μάλλον τις γλάστρες στο μπαλκόνι της αδιαφορώντας ποιοι περνάνε από κάτω και αν εχει μαγαζιά. Με έχει κάνει λούτσα δέκα φορές. Έμαθα από τους καταστηματάρχες ότι εχουν φωνάξει την αστυνομία αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρα μόνο ο εισαγγελέας. Ήμαρτον κύριε με τη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Σε λίγο θα της φύγει και καμιά γλάστρα και θα μας έρθει στο κεφάλι. Κάθε μέρα η ίδια ιστορία. Να προσέχουν οι περαστικοί που περνάνε από το σημείο”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καλά κανει η κυρά απο τον οροφο και ποτιζει τα λουλουδια. Θα παρει και αδεια απο ποιον να κοιταξουν να μαζεψουν πρωτα τους βρομιαριδες που σπανε και φαζουν φωτιες σε καδους σε ολη την Αθηνα και μετα να μιλανε

    1. Σωστά μιλάς το ίδιο θα έκανα και εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ειπαν οτι και η Ελλαδα ειναι Ευρωπη και συ το πιστεψες;
    τριτοκοσμικη χωρα ειναι , με αφρικανικη νοοτροπια κατοικων που οσο αυξανονται οι νεες αφιξεις ττριτοκοσμικων τοσο χειροτερευει…

  3. Ένα κλασσικό δείγμα της επαρχίας που κουβαλήθηκε στην Αθήνα με την αστυφιλία και μαζί με το νέφος μας κουβάλησαν και αυτήν την νοοτροπία.Εάν κυρά μου θέλεις να έχεις λουλούδια τράβα να αγοράσεις καμία μονοκατοικία με αυλή…και στην τελική άμα ήθελες να βλέπεις πράσινο και λουλουδάκια κ.τ.λ. τι μας κουβαλήθηκες στο τσιμέντο της Αθήνας και δεν καθόσουν στο χωριό σου;Αλλά βέβαια εάν καθόσουν στο χωριό δεν θα μπορούσες να το παίζεις πρωτευουσιάνα και να κοκορεύεσαι ότι είσαι “αμπ ν Αθήνα”

  4. η νοοτροπια που δεσποζει…
    δεν γαμ…αι! εγω θα το κανω και στα παπ…ια μου αν περναει κανεις απο κατω!

Comments are closed.