ΔΕΙΤΕ την! Στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφία της! ΑΥΤΗ είναι η ΒΟΥΛΓΑΡΑ που είχε ξεπαστρέψει όλα τα ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Κοινοποίηση:
voulgara1

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπής, η οποία ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών στο κέντρο της πόλης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την:

(επ) VASILEVA (ον) MARINELA του ANGELOVA και της SEVDA , γεν. 1996 στη Βουλγαρία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, για χρονικό διάστημα 60 ημερών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

voulgara2

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στα τηλέφωνο 2310-502744. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Από κάτι μου@@@@να σαν κ’εσανα υποφέρει η Ελλάδα. Άντε και γαμησου Νώντας.

  2. Στην Ελλάδα μόνο Έλληνες

  3. κυρ αστυνόμε μη βαράς αφού καλά το ξέρεις πως η δουλειά μας είν αυτή και ρέφα μη γυρεύγεις

  4. ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ….ΑΡΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ

  5. Καθε μερα ληστειες παντου!!! Με αποτελεσμα ο κοσμος να ζει μεσα στην ανασφαλεια!!! Οι μονοι, οι οποιοι σφυριζουν πετεινους, ειναι οι αθλιοι πολιτικαντηδες νυν και πρωην που με την πολιτικη τους γεμισαν τη χωρα με πασης φυσεως αποβρασματα, που ηρθαν εδω να ληστευουν και να δολοφονουν!!!! Και το χειροτερο απο ολα, οταν ενα αποβρασμα αποφυλακιζεται, αντι να τον πανε αμεσως στο αεροδρομιο για απελαση, τον αφήνουν ελευθερο να συνεχισει το βιολι του!!!!! Να απελαθουν αμεσως ολα τα κακοποια στοιχεια, για να ξεβρωμισει η χωρα!!!!

  6. Βούλγαροι,σύμμαχοι των ναζι…άρα κολλητάρια των χρισαβγιτων

    1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ?ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ?Η ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΕΡΚΕΛ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑ.ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΙ.ΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ?ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ…

    2. ΝΩΝΤΑΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΘΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΙΛΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!

    3. ΝΩΝΤΑΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΘΕΟΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΙΛΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!ΞΑΝΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ

  7. Εκτελεστε την να δουμε αν θα το ξανακάνουν αλλοι. Φθάνει πια. Τι πρεπει να φινει;;; Να πάρουμε τον νόμο στα χερια μας;; Τωρα στο σταρ ακούω για εγκληματα που γίνονται σε ολη την Ελλαδα, ειδικα σε ηλικιωμένους. Ως ποτε θα κανουμε υπομονή;;;

Comments are closed.