ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΧΟ! Επικίνδυνη μεταφορά σανού στο Αγρίνιο! (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
olgkmqzevz5a4bef97a798e

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από πολίτη που μετακινήθηκε πριν από τέσσερις περίπου ημέρες στην φερόμενη …εθνική οδό Αντιρρίου -Ιωαννίνων στο ύψος της διασταύρωσης για Λεπενού.

Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο, τόσο από πλευράς παραγωγικής ανασυγκρότησης όσο και από πλευράς οδικής ασφάλειας.

Ξεχειλίζει η ανάπτυξη στον αγροτικό μας τομέα τόσο πολύ που τα φορτηγάκια κυκλοφορούν έτσι. Μικρή θυσία στην οδική ασφάλεια μπροστά στο θαύμα που συντελείται θα πει κανείς…

olgkmqzevz5a4bef97a798e

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Παγουρας δηλαδή; Ακόμα χειροτερα φίλε…..

  2. Μπερδεψα τον γάιδαρο με το αγροτικό ο καψερος

  3. Αυτές οι εικονες είναι σύνηθες φαινόμενο στα χωριά,με την ανοχή των μπάτσων,που είναι αδέρφια ξαδέρφια κτλ,μόνο αν δούμε πινακίδες άλλης περιοχής επεμβαίνουν οι κατά τόπους βλαχοσεριφιδες

  4. ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΔΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΚΑΒΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΒΙΑΣΤΕΣ,ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    1. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ . . . Άντε κάνε μπάνιο ρε, ααα πάγενε από δω.

  5. γίδι φορτώνει… γίδι οδηγεί !

  6. ΤΡΟΧΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.

  7. Τετοια ζωα ζουν εκει στο Αγρινιο που ψηφιζουν τυφλο Υπουργο να τους οδηγει κ δεν ξαιρουν οτι κ οι δυο θα πεσουν στον βοθρο.
    Μια κοινωνια σαπια που θελει κατηχηση κψυχολογικες εξετασεις με οσα γινονται σ αυτον τον τοπο
    Αηδια Πανελλαδικα για οσα συμβαινουν κ μαθαινουμε κατα καιρους ποτε μανα κ γυιος συλλαμβανονται με ναρκωτικα,ποτε δημοσιευονται ροζ βιντεο,ποτε συζυγοκτονος-πατροκτονος ειναι εξ Αγρινιου,ποτε χαριν του κερδους δεν δισταζουν να εκθετουν ενα καστανο προς λατρεια,γιατι θεωρουν τον κοσμο ηλιθιο,τι αλ΄λο θα δουμε Αγρινιωτες?

    1. Τραχανοπλαγιά, δεν είσαι ΑΘΛΙΟΣ μόνο του Ουγκώ αλλά και όλης της Ελλάδος. Τσοπάνη μαζέψου, δεν ξέρεις τίποτα από Αγρίνιο. Άμα είσαι μάγκας φόρτωσε κι εσύ τόσα και οδήγατο χωρίς να το τουμπάρεις, ΤΡΑΪ έ ΤΡΑΪ

    2. Ο τυπας ειναι Γιαννιωτης και μενει στην Λεπενου τα τελευταια 2 χρονια! Καμια σχεση με Αγρινιο!!

  8. Παντου στην επαρχια τα ιδια χαλια.Και παντα με την ανοχη-αδιαφορια της αστυνομιας.

  9. Και να’ταν μονο αυτος…
    Εχω να δω τροχονομο στο δρομο…κατι χρονια!

Comments are closed.