Δείτε το βίντεο-φρίκη: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ! ΠΑΝΕ για ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της!

Κοινοποίηση:
unnamed

Όλα αρχίζουν σιγά-σιγά. Από ένα απλό βίντεο περνάει η προπαγάνδα υπέρ των παιδόφιλων και μετά θα αρχίσει να προωθείται από κάτι κράτη….
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ #ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

“προοδευτικά” σαν την Ολλανδία, Νορβηγία, ΗΠΑ (υπάρχουν και κόμματα παιδεραστών), για να φτάσει να θεωρείται ως μια…άλλη επιλογή! Και να περάσει τελικά ως νόμιμη η παιδοφιλία.


kyklwpas.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. τελικα ο ν.σειραγακης(που εφαγε 400 χρονακια φυλακη για αποπλανηση 50 ανηλικων αγοριων)θα δικαιωθει σε αυτα που ελεγε κι ας μας φαινονται λιγο ανατριχιαστικα.

  2. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΛΠ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΩΟΤΡΟΠΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΣ Η ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

  3. ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ….ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΔΟΝΗ ΓΙΑ 5”
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ! ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ.
    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΤΟ 98% ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΕΣΒΙΩΝ,ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??
    ΄’ΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ΄΄ΜΑΣ ΛΕΝΕ….
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ…ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ , Τ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ,ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!
    ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, Μ Η Ν ΤΕΝΤΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ !!!

  4. Ποια πατρίδα χάσαμε; εδώ χάσαμε όλο τον κόσμο της λογικής.Πολλά είπα ότι δεν θα περάσουν στην Ελλάδα και έπεσα έξω.Τα όπλα πότε θα τα πάρουμε για να διώξουμε όλο αυτό το σάπιο κατεστημένο των τελευταίων 60 χρόνων;

Comments are closed.