Δείτε πώς είναι το σώμα της Μενεγάκη χωρίς ρετούς – Στην παραλία με σέξι μαγιό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
27a40f8e791a3d6264a7f497d413af2d-696x464

Η Ελένη Μενεγάκη φορώντας ένα τιγρέ αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό έκανε τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία της στα Άχλα της Άνδρου.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να πηγαίνει μόνη της στην παραλία κάτω από το ξενοδοχειακό συγκρότημα του συζύγου της κι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Δείτε την χωρίς ρετούς:<
M1

M2

M3

M4
Πηγή φωτο: fthis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Mια χαρά είναι για την ηλικία της, αν σκεφτείς ότι δεν γυμνάζεται!

  2. μια χαρα κ@βλ@ ειναι ακομα.Την περναγα πολλα μανικια ιδιως στην τελευταια φωτο!!!

  3. Τέλεια!!! Αχ Ελενάρα!!! Εσύ μας έμαθες να τον παίζουμε στην εφηβεία μας!!! Ωραίες εποχές… ακόμη και σήμερα καμιά φορά θα σε τιμήσουμε…

  4. ΡΕ ΕΛΕΝΗ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΔΟΥΛΑ 46 ΕΙΣΑΙ Η ΕΤΣΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΕΜΠΕΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΨΗΣ Υ.Γ. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ <> ΤΗΣ ΠΡΩΪΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΗΜΟΥΣΑ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΠΤ ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΝΑ ΠΕΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΖΟΥΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΑΙΒΑΙΑ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ !!

    1. Στα 46 έμεινες, στα 48 πάει! Δε ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά φαντάζομαι η κοπέλα σου ή γυναίκα σου στα 48 δε νομίζω να είναι καλύτερες!

  5. Μολις εφαγα,ειμαι για ξερναμα,τι πατσα ειναι αυτα? Ναταν τα νιατια δυο φορες,τα γηρατεια καμια.την εκπτωτη βασιλισσα του πρωινου,ο χρονος ασπλαχνος δεν την λυπαται.

Comments are closed.