Δαιμόνιος Σκλαβενίτης: Τι απίστευτο κατασκευάζει στα σούπερ μάρκετ για να αυξήσει πελατεία

Κοινοποίηση:
sklavenitis-kyriakes

Τι κατασκευάζει ο Σκλαβενίτης για να αυξήσει και άλλο την πελατεία του; Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ολοκληρωθεί η κατασκευή πεζοδρομίου (λίγων μέτρων) στην οδό Αργοναυτών, στην πόλη της Καβάλας, απέναντι από την Ιχθυόσκαλα, στο πλάι του καταστήματος Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης. Ποιο είναι όμως το περίεργο και παράδοξο της υπόθεσης; pezodromio22 Μα το γεγονός ότι αυτός που κατασκευάζει το πεζοδρόμιο, δεν είναι η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά η ίδια η εταιρεία. Όπως σημειώνεται το proininews.gr, το πεζοδρόμιο, απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος Σκλαβενίτης, κατασκευάζεται με χρήματα και προσωπικό του ίδιου του καταστήματος. Δεν αργεί δηλαδή η εποχή οι αδυναμίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ακόμη και μικροέργα υποδομής, θα καλύπτονται με τον προαναφερθέντα τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΟΡΝΙΟ) ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΕΙΣ? ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΙΝΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΡΑΔΥΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ Κ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΦΕΝΤΟΝΑ.ΟΡΝΙΟ Ε ΟΡΝΙΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΥ ΑΤΑΚΑ. ΜΡΑΒΟ ΡΕ ΜΛΚ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΙΝΕΣ!!!

  2. Δηλαδη η ταμιας βαζει τα πλακακια,ο κρεοπωλης φτιαχνει το τσιμεντο,ο αλλαντικα-τυροκομικα ισιωνει το δαπεσο..Κοφτε την πρωινη ρε!

Comments are closed.