Δήμητρα Μέρμηγκα: Η βόλτα στο Κολωνάκι, ο σωματοφύλακας και ο αρχιτέκτονας!! Συνοδευόμενη από έναν άνδρα ασφαλείας η αρραβωνιστικιά του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα

Κοινοποίηση:
koustas-mermiga8-768x512

Mε total black outfit και λευκά αθλητικά παπούτσια ενεφανίσθη στο Κολωνάκι η κυρία Δήμητρα Μέρμηγκα, αρραβωνιαστικιά του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα.

Αφίχθη με ένα υβριδικό τζιπ Jaguar και με την συνοδεία σωματοφύλακα που επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στον εφοπλιστικό χώρο.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Mononews, η Δήμητρα Μέρμηγκα, που έκλεψε για τα καλά την καρδιά του γνωστού εφοπλιστή φαίνεται να απολαμβάνει την χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα από τα αγαπημένα της στέκια στο Κολωνάκι.

Η νεαρή κάθισε σε ένα από τα περιζήτητα τραπεζάκια του Alfiere και δεν παρήγγειλε κάτι αρχικά, αφού ανέμενε όπως φάνηκε κάποιον να την συναντήσει, περιοριζόμενη σε ένα ποτήρι νερό.

Αυτός ο κάποιος τελικά, ήταν ο γνωστός αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος, υπεύθυνος για την νέα εντυπωσιακή κατοικία του ζεύγους στο συγκρότημα του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, στα Νότια προάστια, αλλά και την ανακαίνιση στο πάλαι ποτέ «Aifos» που έγινε «Drad» για να μετονονομαστεί σε «Belita».

Πρόκειται για το εκπληκτικό σκάφος του Γιάννη Κούστα, το οποίο χρησιμοποιεί για τις καλοκαιρινές του και όχι μόνο αποδράσεις μαζί με την χαριτόβρυτο νεαρή αρραβωνιαστικιά του.

Άμα τη αφίξει του Τάσου Ζέππου, οι δυο τους μετέβησαν σε άγνωστο προορισμό στο Κολωνάκι, με τους ψιθύρους να επιμένουν ότι πήγαιναν να δουν ένα διαμέρισμα, για το οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται το ζευγάρι.

Επέστρεψαν μετά από μία και πλέον ώρα, κάθισαν ξανά στο Alfiere για να πιουν κάτι και η νεαρά αναχώρησε μετά από τριάντα λεπτά, επιβιβαζόμενη στο Jaguar και με τον σωματοφύλακα να την ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με την μηχανή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Του γαμουσε τη γυναικα ο τονυ κουτσουγιαννης ενας πολιστας απο βουλιαγμενη γιαυτο τσαντιστικε ο γερακος και ειπε να ξεδοσει και αυτος με τη μερμιγκα.

  2. Γεννημένη στις 18 Απριλίου του 1992 Η νεαρα ερωτοχτυπημενη
    Ο αστικός μύθος θέλει τη δεσποινίδα Μέρμηγκα να ήταν πριν από λίγα χρόνια πολύ κοντά στον κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα ( Αυτος του 1942 ) πρώην δήμαρχο Βουλιαγμένης,και μετα τον Ιωάννη Κούστα ( Αυτός του 1956).
    Πριν την σχεση τους μπηκαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» για ετήσιο τσεκ-απ και προληπτικό έλεγχο εχει γνωση ο παππους σου λεει μην κολησουμε και κανενα ( γαλλονι ) στα γεραματα.

  3. Να τα χαιρονται τα…ναρκωδολλαρια τους!!! Αυτουνου το καραβι δεν ειχε πιαστει γεματο…φορτιο???

  4. ΖΖΖΜΠΟΥΤΣΑΜΑΣ!!!!!…ΚΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ!!!

Comments are closed.