Δήλωση του “αμερικανού έμμισθου πράκτορα” για τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Χ.Α! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
PYRROS_379_355

Εγραψε:

«Ήθελαν να μας δείξουν, να μας θυμίσουν, πόσο «μάγκες» είναι παίζοντας ξύλο στη Βουλή. Τους ξέρουμε πλέον. Η φασιστική συμπεριφορά τους δε πρέπει να μας φοβίζει. Πρέπει να μας εξοργίζει. Καμία ανοχή σε όσους δε σέβονται τίποτα, σε όσους σηκώνουν τόσο εύκολα το χέρι, σε όσους μας πουλάνε πατρίδα χωρίς να έχουν καμία αίσθηση πόσο φθείρουν την έννοια με τη συμπεριφορά τους. Πριν δύο χρόνια ήταν ο Μίχος, σήμερα ο Κασιδιάρης, αύριο δεν πρέπει να είναι κανείς τους. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το επικίνδυνο αστείο. Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής.

ΥΓ: Ξέρω ότι πιθανώς αρκετοί να με βρίσουν ή να με ειρωνευτούν που δε ζω ή δουλεύω πια στη χώρα που αγαπώ. Το περιμένω. Ομως ας είναι αυτή η τελευταία τέτοια έκφραση του θυμού και του μίσους σας. Ας ξεπεράσουμε επιτέλους τις πρωτόγονες συμπεριφορές, και ας κάτσουμε να λύσουμε τα προβλήματα αυτής της χώρας ως σκεπτόμενοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών τους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Μακάρι τον θυμό μας όλοι να τον βγάζαμε εκεί που πρέπει και όπως πρέπει! Αλλά δυστυχώς (κι εμένα βάζω μέσα) ξεσπάμε αλλού γι’ αλλού! Άλλοι φταίνε για την κατάντια της χώρας και άλλοι την πληρώνουν! ΚΡΙΜΑ!!

  2. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΧΑΝ

  3. Εχεις αναρωτηθεί πως βρεθήκατε στην βόρια ήπειρο?
    Ετσι λοιπόν, όπως οι πρόγονοι σου έτσι και εσύ(το DNA ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ)

  4. Ασε βρε φιλε να κανουμε οι Ελληνες οτι θελουμε στην Πατριδα μας και κατσε εσυ στην Αμερικη να τα οικονομας,ασε μας ρε φιλε.

  5. ΡΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ , ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΤΟ USA ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ , ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΤΟΠΑΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑΛΙΑ .ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ .

  6. Ο απατεώνας Αλβανός που πληρώνεται ακόμη από την Ελλάδα αφού θέλει δικαιοσύνη ας επιστρέψει τους βαθμούς σαν στρατιωτικός την θέση του σαν ευρωβουλευτής τα χρήματα που τσαλάκωσε από τα χρυσά που σήκωνε και να πληρώσει τα χαπάκια που κατάπινε από τα χέρια του τσεκού Ιάκωβου και μετά να βάλει και τους νταήδες Χρυσαυγίτες

  7. Σωστά … “οι εγκληματίες ανήκουν στην φυλακή, όχι στα έδρανα της βουλής” …
    Εγκληματίες, “κύριε” είναι αυτοί που από τα έδρανα της βουλής, θέτοντας φαρδιές – πλατιές υπογραφές, έβαλαν την ταφόπλακα στους΄Ελληνες. Εγκληματίες είναι αυτοί που διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα, υπερχρέωσαν την Ελλάδα με δανεισμούς που έκαναν ερήμην & εις βάρος του λαού, καταλήστεψαν τα Δημόσια Ταμεία, ξεπούλησαν Δημόσια Περιουσία, εξαθλίωσαν τον λαό, υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, πλούτισαν εις βάρος του λαού … Ανάμεσα σε αυτούς τους εγκληματίες, “κύριε” είσαι και εσύ, οπότε, όχι μόνον δεν δικαιούσαι να μιλάς, αλλά θα έπρεπε, μαζί με τους υπόλοιπους εγκληματίες, να βρίσκεσαι στη φυλακή …
    Κάντε μας την χάρη, λοιπόν,να ξεκουμπιστείτε ΟΛΟΙ οι “σκεπτόμενοι” λωποδύτες από την Ιερή τούτη Χώρα και να πάτε στα τσακίδια … Δεν σας χρειαζόμαστε, δεν σας εμπιστευόμαστε … Αρκετά σας πληρώσαμε και πολύ σας ανεχτήκαμε … Βουλώστε το επιτέλους, που θεωρείτε ότι έχετε ακόμη λόγο, σε τούτη την χώρα που ρημάξατε … Ως ΄Ελληνες, είμαστε ικανοί να αποφασίσουμε εμείς για το καλό του τόπου μας και για το μέλλον των παιδιών μας …

  8. Δεν θα γινεις Έλληνας ποτέ πουστη αλβανε

  9. βαρυσήμαντες σε εισαγωγικα δηλωσεις του πυρου δημα Η μυγαεκανε κολο και εχεσε το κοσμο ολο.αντε να μη σου πω και αλλα αλβανε.

  10. Ρε τρωκτικό αλβανέ, που κέρδισες το χρυσό και έλεγες “yes! yes!” γιατί δεν ήξερες γρι ελληνικά (ούτε τον Εθνικό Ύμνο), άντε εκεί κάνε τον κόουτς στην ομάδα των ΗΠΑ και άσε τί γίνεται εδώ.
    Σκατούλα.

  11. Λεφτά θέλει; η τα “φτιάχνφτ” για να εχει και καβάτζα σε περίπτωση που γυρίσει;

  12. ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, ΓΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ) ΖΗΣΕ ΜΕ 380 € ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΕΛΟΕ. Ε! ΓΕΛΟΙΕ.

  13. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΩΛΟΒΓΑΛΜΕΝΟΣ.

  14. Για τα μνημονια που υπεργαψες εχεις να πεις τιποτα

  15. Μίλησε και το λαθροαλβαναριο. Στην φυλακή φούσκα πρέπει να είσαι εσύ και όσο για το αστείο το δικό σου τελείωσε με τον πιο άσχημο τρόπο όταν έπιασαν την ομάδα που άρσης βαρών ντόπε. Βουλοστο μαλακα πειναλα πάρε τα μεγαλεία σου και στο διάβολο. Ρε αγραμματε που ψηφιζες μνημόνια φασισταριο ξέρεις να διαβαζεις; Εκεί που χεσ@ με ο Ηλίας φυτρώσει εσύ. Κάνεμας την χάρη και ξεκουμπισου από την Ελλάδα Ελληνοποιημενε Αλβανε.Δεν κατάλαβες ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει άνθρωπος που να σε συμπαθεί; Πως βγήκες βουλευτής αλβανε ; Πόσες ψήφους πήρες; ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Κατά την γνώμη σου για την ασχημοφατσα σου φούσκα.

  16. Αλβαναριο δεν ειναι κυριοι !!!!! Ειναι καλοβολεμενος !!!! Ο χορτατος δεν βλεπει τον πεινασμενο !!!!! Τα συμφεροντα του ειναι να κατηγορει Χ.Α.

  17. Καλός είσαι και του λόγου σου! Σε κάναμε θεό και μας πούλησες!! Ντροπή σου! Επρεπε να σιώπησεις!!

  18. Οι Σκεπτόμενοι Άνθρωποι δεν θα υπέγραφαν μνημόνια…
    Δεν ανήκεις στους Σκεπτόμενους Ανθρώπους, δεν είσαι δικός μας, είσαι με τους συμφεροντολόγους, ένα εγωιστικό εβραϊκό παρτάκι είσαι… Μη ξαναπιάσεις στο στόμα σου τους Σκεπτόμενους Ανθρώπους, δεν ξέρεις τι είναι αντίληψη, δεν μπορείς να σκεφτείς σαν Πραγματικός Έλληνας…
    Κ παρόλο ότι δεν είμαι με κανένα κόμμα επειδή τα θεωρό όλα κινούμενα από την ίδια σκατοφάρα, ο Κασιδιάρης είναι σκεπτόμενος (κ ας διαφωνώ μαζί του σε κάποια θέματα), κ αγαπάει την Ελλάδα πιο πολύ κ από την ζωή του …Εσύ ή είσαι ακόμα νυχτωμένος ή συνεχίζεις να καλύπτεις καταστάσεις με την προπαγάνδα σου ή ψάχνεσαι πως να δικαιολογηθείς…
    Σκότωσες την καθημερινότητα μας με τις υπογραφές σου… Σκότωσες μέχρι κ το μέλλον τον παιδιών μας… Έτσι όπως μας καταντήσατε με τους ομοϊδεάτες σου, από εκεί που είσαι θα μας βλέπεις να χανόμαστε αργά η γρήγορα, να μη ξεχάσεις ότι έβαλες κ εσύ το χεράκι σου…

  19. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ…ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΜΕ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ….

  20. Μια χαρά είναι τα παιδιά σου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Βούλωστο λοιπόν κι ασε εμας να δούμε τι θα κάνουμε για τα δικά μας.

  21. Πού βρισκεται τωρα ο τηγανοκεφαλος, μελος της σπειρας που ελληνοποιησε το πασοκ; Γερχαν Τζελιλ=Γιωργος Τζελιλης, και Καχι Καχιασβιλι=Ακακιος(!!!) Κακιασβιλης!

  22. αστο διαολο ρε κωλοαλβανε στη χωρα σου
    που σε φορεσαμε και την στολη

  23. ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;…ΠΥΡΟ ΔΗΜΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.

  24. Αντε ρε βλακα αλβανε
    Προποπνησε την ομαδα ΗΠΑ παρε τα φραγκα και ασε εμας τους ελληνες να τρωγομαστε.
    (Αλβανε πες σπανακοτυροπιτα..οχι ρε… Τυροπιτα με χορταρι!..βλακα)..

  25. Αμερικανο σοσιαληστης , γιατι ο σοσιαλισμος ειναι τροπος ζωης…..

  26. ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ.
    ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ;;
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

Comments are closed.