Γυναίκα που ζύγιζε μισό τόνο έχασε 350 κιλά όταν ομολόγησε ψευδώς ότι σκότωσε τον ανιψιό της για να σώσει την αδερφή της που έκανε το έγκλημα

Κοινοποίηση:
744131

Κατάκοιτη και σοβαρά παχύσαρκη, αυτή η γυναίκα είχε εγκαταλείψει τη ζωή της.

Όταν είδε τον ανιψιό της να πεθαίνει από τα χέρια της αδελφής της, δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να σταματήσει την τραγωδία. Μετά από αυτό το τρομερό συμβάν, συμφώνησε να κάνει μια ψεύτικη ομολογία – είπε στην αστυνομία ότι έσκυψε και καταλάθος σκότωσε τον ανιψιό της για να καλύψει την αδελφή της.

Η Mayra Rosales ήταν κλινήρης λόγω του τεράστιου πάχους της, αφού έφτασε να ζυγίζει 454 κιλά. Ένιωθε απελπισμένη, έπασχε από κατάθλιψη, και είχε εγκαταλείψει τη ζωή. Αλλά μια μέρα, πήρε την απόφαση να χάσει βάρος.

Το 2008, η Rosales, η οποία ήταν τότε 36 ετών, χαρακτηρίστηκε ως “Η δολοφόνος που ζύγιζε μισό τόνο” αφού ομολόγησε ψευδώς ότι σκότωσε κατά λάθος τον 2 ετών ανιψιό της.

Όμως το παιδί το σκότωσε η αδελφή της.

Εκείνη την εποχή, η Rosales είχε εγκαταλείψει τη ζωή – έτσι, όταν η αδελφή της, Jamie, την ικέτευσε να πάρει την ευθύνη, το 2008, εκείνη συμφώνησε.

“Σκέφτηκα πως θα πέθαινα ούτως ή άλλως, έτσι αποφάσισα να παραδεχτώ ότι το έκανα εγώ για να προστατέψω την αδερφή μου επειδή την αγαπώ,” δήλωσε στο δικαστήριο η Rosales. Ο ισχυρισμός της αμφισβητήθηκε μετά την αυτοψία που αποκάλυψε ότι το παιδί είχε πεθάνει από τραυματισμούς στο κεφάλι.

Τότε, η αδερφή της Rosales ομολόγησε την πράξη της και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης.

Εκείνη ήταν η στιγμή που η Rosales αποφάσισε ότι πρέπει να χάσει βάρος, ώστε να μπορεί να φροντίσει τα άλλα δύο παιδιά της αδελφής της.

Τώρα, τα αδέλφια είναι πολύ χαρούμενα που τη βλέπουν να περπατάει ξανά, σύμφωνα με τη Rosales.

Η Rosales, από το Τέξας, έχει χάσει πολλά κιλά από το 2011 με τη βοήθεια 11 χειρουργείων. Επίσης, έχει κάνει τεράστιες αλλαγές στη διατροφή της και στη νοοτροπία της γύρω από το φαγητό.

“Πριν ζούσα για να τρώω, τώρα τρώω απλά για να ζήσω,” είπε στο ABC 13.

Δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση στο παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.