ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: Οι ΕΒΡΑΙΟΙ το θρήσκευμα Έλληνες πολίτες ΔΕΝ φορολογούνται;;

Κοινοποίηση:
evraioi

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο… ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο! Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση. Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους.

Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα “κράτος εν κράτη” από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το “κράτος” δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο…!

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιοι πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας μας, θα λυθούν ως δια μαγείας. (Μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο!).

mikroskopio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Προσκληση απο το *ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ*WORLD JEWISH CONGRESS*156/14/15/03/2007 Προs τον Προεδρο του ΛΑΟΣ Γιωργο Καρατζαφερη!!O Προεδροs του ΛΑΟΣ(Ευρωβουλευτηs)Γιωργοs Καρατζαφερηs 22/03/2007 Αγαπητοι κυριοι σαs ευχαριστω ειλικρινωs για την τιμητικη προσκληση σαs στο συνεδριο σαs τηs 10 Ιουνιου!!!!!!Παρ ολα ταυτα ομωs και επειδη οπωs ασφαλωs γνωριζετε ευρισκομαστε ενωπιον επικειμενων εκλογων ειμαι υποχρεωμενοs να ακολουθησω προσχεδιασμενο προ πολλου χρονου προγραμμα ομιλιων και επισκεψεων σε ολη την χωρα!!!!Σαs συνιστω να δεχθειτε να εκπροσωπηθω απο τον Αντιπροεδρο του κομματοs και διαδοχο μου στην Ευρωβουλη Πρεσβη κυριο Γεωργιο Γεωργιου και απο την κυρια Αννα Ζωηρου επιστημονικη συνεργατιδα επι διεθνων θεματων!!!!!Αμφοτεροι διαθετουν μακρα πειρα στα ζητηματα του συνεδριου σαs καθωs επισηs και ”ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ”να εισφερουν ενεργα στιs εργασιεs του ”ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ”την επιτυχια του για την οποιαν εγω δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια!!!!!!Σε καθε περιπτωση ελπιζω οτι μια συναντηση μου με υμαs στο εγγυs μελλον θα παρασχει σοβαρη δυνατοτητα ενοs ελικρινουs διαλογου!!!!!!o υιοs σανοπωλη ο γαλαταs του φουρλοποταμου…

  2. Παραμυθια για μικρα παιδια και φασιστες.
    Οι Εβραιοι πληρωνουν κανονικοτατα τους φορους τους στο κρατος.
    Οποιος εχει στοιχειωδη νοημοσυνη ας διαβασει το προεδρικο διαταγμα που πολυ ευκολα μπορει να βρει στην σελιδα του εθνικου τυπογραφειου.

  3. Τι μπούρδες είναι όλες αυτές? ο καθένας γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι και υπάρχουν αναρίθμητα ούφο που τον πιστεύουν. Οι 5000 τον αριθμό σε όλη τη χώρα ( γιατι τόσοι είναι όλοι κι όλοι ) Έλληνες πολίτες Ισραηλίτες στο θρήσκευμα φορολογούνται κανονικά και δέχονται την ίδια αφαίμαξη όπως οι υπόλοιποι. Αλλά η μνησικακία, ο αντισημιτισμός και η βλακεία που επικρατεί σε αυτή τη χώρα δεν επιτρέπουν να λειτουργήσει η λογική. Κρίμα για τοΣωκράτη, Αριστοτέλη και όλους τους άλλους που κληροδότησαν τη Σοφία τους σε τέτοιους ανόητους και κακούς ανθρώπους.

  4. Ο Εβραιοs Ζαν Κοεν ειπε Ναι μεν ο Καρατζαφερηs ναι μεν εχει εκφρασει αντισημιτικεs θεσειs αλλα τωρα τα ξεχναμε αυτα για να σωσουμε την ελαντα…..ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs ΜΟΥΓΚΑ ΜΟΥΓΚΑ ΜΟΥΓΚΑ…..Γιατι οπωs ειπε και ο Σπυροs Χατζαραs ο καρατζαφερηs φοβαται τουs ΕΒΡΑΙΟΥΣ……

  5. “ Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
    «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.! ”

    Πού το λέει αυτό ρε παιδιά;

    Το Π.Δ. από τη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει το Π.Δ.

    file:///C:/Users/USER/Downloads/document%20(1).pdf

  6. Τα ευραιμασωνακια του κωλωτουμπα λαμογια του περιστεροχεσμενου ΟΥΣΤ!!!!!!

  7. Στο σάιτ http://www.et.gr (Εθνικό Τυπογραφείο) μπορεί κάθε άνθρωπος ή και δημοσιογράφος να ψάξει το ΦΕΚ 40Α του 1978 και να δεί τι πραγματικά ισχύει. Γιατί έχουμε γεμίσει μπούρδες.

  8. και φυσικα ισχυουν οσα λεει το αρθρο.μας εχουν πρηξει και με το ολοκαυτωμα με τους ξεφτιλισμενους για εβραιους.οι ξεφτιλες εβραιοι απλα συνεργαζονται και με τον διαβολο για να πετυχουν τους σκοπους τους.οσο για ιταλους και αλμπανια θα σας εχουν πει οι παππουδες η πατεραδες σας τι επαθαν στην βορεια ηπειρο.γιατι οι
    γλοιωδεις εβραιοι δεν αναγνωριζουν τις γενοκτονιες τις δικες μας και πρεπει εμεις την δικη τους γενοκτονια να την αναγνωριζουμε ως ολοκαυτωμα??????
    γα…..σι και στρατιωτικο περιπατο ψαχνουν και τιποτα αλλο………………

  9. Ο προεδροs του ΛΑΟΣ στον παπαχελα ειπε Εμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα ουτε εγω θα αμφισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο Κωσταs ο Αιβαλιωτηs με τον Πρεσβη κυριο Γεωργιου και κατεθεσαν στεφανι εκ μερουs του κομματοs.

  10. Εντάξει, όταν γράφετε τέτοιες μούφες, πώς θέλετε να σας πιστεύουμε στα σοβαρά; Εγώ πλέον μόνο για διασκέδαση μπαίνω στο σάιτ σας (προφανώς εσάς το ίδιο σας κάνει βέβαια, αφού το κλικ μετράει, απλά σας το λέω για να το ξέρετε)

  11. Αν εισαι χαβγιτης θα το πιστεψεις κι αυτο.

  12. Aνακοινωση του ΛΑΟΣ 21/01/2005 Υπενθυμιζεται οτι ο προεδροs του ΛΑΟΣ ειναι ο μονοs εληνασ ευραιωβουλευτησ στην τρεχουσα θητεια με τοσο εντονη δραστηριοποιηση ”Υπερ τηs προστασιαs”tvn EBΡAIKΩN ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!

  13. Ωραία φέσια!Η φωτό είναι από έκθεση πορτατίφ;

  14. Γιά τήν απόλυτη αλήθεια παραθέτω τά ΦΕΚ τίς ημερομηνίες καί τούς πρωθυπουργούς πού τά έφτιαξαν 1)ΦΕΚ 173 02/08/1920 ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ.(ελ.βενιέλος.2)ΦΕΚ 252 25/07/1930 γέρος τής δημοκρατίας γ.παπανδρέου παππούς τού δολοφόνου τού έθνους μας. καί 3)ΦΕΚ 40 22/03/1978 Υπουργός παιδείας ι.βαρβιτσιώτης επί πρωθυπουργίας τού άλλου δήθεν εθνάρχη κ.καραμανλή.ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,καί απαλλαγή από τούς δοσίλογους καί εθνοπροδότες.

    1. φιλε καλη ανασταση σε σενα οταν ελευθερωθεις απ ολη την εβραιολαγνεια που σε τυρραναει, σπασε τις αλυσιδες σου ραγια

  15. Η πρώτη αναγνώριση των εβραίων ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου έγινε με τον νόμο 2456/1920!Συγκεκριμένα: 2 Αυγούστου 1920,αριθμός Φ.Ε.Κ.173 τεύχος πρώτο.Γεγονός που αναφέρεται στο Π.Δ. υπ.αριθμ. 182.
    Επίσης,για να μην ξεχνιόμαστε,η πρώτη επίσημη αναγνώριση του 1920,έλαβε χώρα επί πρωθυπουργίας του “εθνάρχη” ελευθερίου βενιζέλου και βασιλέως αλεξάνδρου.Ακόμη,σημαδιακό είναι ότι υπουργός δικαιοσύνης ήταν ο ιωάννης τσιριμώκος,πατέρας του “μεγάλου αγωνιστή” και μετέπειτα κατεψυγμένου πρωθυπουργού,ηλία τσιριμώκου…
    Υπάρχει και ακόμη μια “αναγνώρηση” πριν αυτήν του ’78(και αυτή αναφέρεται στο Π.Δ.182).Ο νόμος 4837/1930(25 Ιουλίου 1930),πάλι(όλως τυχαίως)επί πρωθυπουργίας του ιδίου “εθνάρχη” και με συνυπογράφοντα τον γέρο της “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”,γεώργιο παπανδρέου(υπουργός παιδείας),πατέρα του “μεγάλου ηγέτη”,ανδρέα και παππού του “σωτήρος” τζέφρυ.
    Έτσι λοιπόν,φθάνουμε στην τρίτη(και φαρμακερή;)”αναγνώριση”,του 1978.Πάλι,όλως τυχαίως,η “αναγώρηση” έλαβε χώρα επί πρωθυπουργίας του άλλου “μεγάλου εθνάρχη” ,κωνσταντίνου καραμανλή(γνωστός και ως “κουφός”),θείου του κωστάκη(γνωστός και ως “κουρασμένος” ή “μπουχέσας”).Πρόεδρος της “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”,ήταν ο κωνσταντίνος τσάτος(μα τι όνομα!γνωστός και ως “όρνιθας”).Υπουργός παιδείας ήταν ο ιωάννης βαρβιτσιώτης(της γνωστής φάρας,γνωστός και ως “γιαννάκηθ”).
    Αυτάααα…..
    Υ.Γ. Ο τράγκας ή τράκας ή φράγκας,αποκαλεί τους εβραίους “αδελφούς του”…Μάλλον επειδή,τόσο αυτός,όσο και οι εβραίοι “αποκρύπτουν εισοδήματα”.

  16. αν και η είδηση όπως πάντα είναι αμφισβητούμενης ποιότητας (για κινέζους ήξερα ότι δεν πληρώνουν φορους)

    γνωρίζει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ για να γίνω εβραίος στα χαρτιά του κράτους?

    1. Για να πειστείς λοιπόν μπορείς να γράψεις στο google: Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα….

      1. επισης υπαρχει μουσοπυλμανικη κοινοτητα, κοινοτητα παλαιοημερολογητων, κοινοτητα ομοφυλοφιλων κλπ κλπ

    2. Η ψυχη ερπετου δεν μπορει να αποκτηθει αλλα γεννιεσαι μ αυτην.

  17. Θελετε να λιωστε αυτα τα παρασιτα??? Παρτε τους το εκτυπωτικο δικαιωμα και το μονοπωλιο εκτυπωσεως χρηματος απο τα χερια. Αυτη ειναι η δυναμη τους. ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ απολυτως ΚΡΑΤΙΚΗ!!!!!!!Αυτη ειναι η λυση του γριφου.

    1. Για να το ξέρετε, η σύμβαση με ΤτΕλλαδος λήγει το 2020. Ψηφίστε Έλληνες στην Βουλή Των ΕΛΛΗΝΟΝ για να τους ανατρέξετε με επιστροφή στην Δραχμή σαν Έλληνες βλέποντας τον εχθρό στα ματιά χωρίς φόβο.

  18. Δυστυχώς ισχύει . Οι εβραίοι είναι έξυπνοι και παμπόνηροι στο να διεκδικούν και να κατοχυρώνουν δικαιώμματα Στα κράτη που κατσικώνονται .

  19. Πατριδα μας ειναι η ελλαδα
    Ζητω η εθνικη Ανεξαρτησια
    Ζητω το ελληνικο Εθνος

  20. Καλημέρα σας..

    ..Και φυσικά το ξέρουμε αλλά ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ,ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ!!

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ!

    1. Πως το εννοείς καλό μου?
      α) Του στύλ εκεί καταλήγουμε
      β) του στύλ λαθροεισβάλω και κατσικώνομαι μέχρι να μέ πάρουν με τις κλωτσιές και άντε πάλι τα ίδια….
      ή
      γ) του στύλ γονική παροχή?

    2. Πατρίδα μας είναι η γή;;;;
      Πές μου ρε μεγάλε που μένεις να έρθω με την οικογένειά μου να μείνουμε μαζί σας να γλυτώσω και το ενοίκιο που δίνω!!! Και που’ σαι….. Στο πάτωμα θα κοιμάστε και εμείς στα κρεβάτια σας!!! Γιατί πάνω απο όλα….είσαι άνθρωπος!!!!!
      Σωστά;;;;

      1. Πολύ ωραία τα λες Λουκά ! Έτσι ακριβώς .

Comments are closed.