Γλιτώστε χρήματα από το λογαριασμό της ΔΕΗ αυτό το καλοκαίρι – Αυτά τα 10 φυτά θα κρατήσουν το σπίτι σας δροσερό

Κοινοποίηση:
fita

Το καλοκαίρι πλησιάζει. Αυτό σημαίνει ζεστές νύχτες, πικ-νικ, και παραλία.

Σημαίνει επίσης και πολύ ζεστές μέρες! Αντί να ψάχνετε για κλιματιστικό το καλοκαίρι, δοκιμάστε να πάρετε ένα από αυτά τα φυτά. Θα κρατήσετε το σπίτι σας δροσερό και θα αφαιρέσετε τις τοξίνες από τον αέρα.

Φοίνικας αρέκα

Οι φοίνικες είναι εξαιρετικά φυτά και μας θυμίζουν παράδεισο. Αλλά αυτά τα καταπράσινα δέντρα δεν έχουν μόνο ωραία εμφάνιση. Μπορούν επίσης να φιλτράρουν όλα τα είδη τοξινών από τον αέρα. Μπορούν ακόμη και να λειτουργήσουν ως υγραντήρες, αφού κλειδώνουν την υγρασία και διατηρούν το σπίτι σας δροσερό. Τα δέντρα που έχουν χοντρούς κορμούς διατηρούνται πιο εύκολα, πράγμα που σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία για σας.

Αλόη

Η αλόη είναι γνωστή για τα ιατρικά οφέλη της, τα οποία είναι αρκετά για να την αποκτήσετε. Επιπλέον, αυτό το φυτό διατηρεί τη θερμοκρασία χαμηλή ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας μέρες χωρίς να ζεσταθείτε. Μπορεί να αφαιρέσει ακόμα και τη μεθανάλη από τον αέρα. Το φυτό αυτό είναι επίσης εξαιρετικό για την αυλή σας.

Μπενζαμίνη

Αυτό το δέντρο λειτουργεί ως φίλτρο αέρα και σας προσφέρει ακόμα περισσότερο οξυγόνο. Απορροφά την υγρασία του αέρα, γι’ αυτό θα κρατήσει το σπίτι σας όμορφο και δροσερό. Τα φυτά αυτά αγαπούν το έντονο φως και τον άφθονο ήλιο, οπότε αφήστε τα να απολαύσουν αυτά τη ζέστη αντί για σας.

Σανσεβιέρια

Τα φυτά αυτά μπορείτε να τα βάλετε κοντά στα υπνοδωμάτια – δεν χρειάζονται πολύ νερό ή φως για να επιβιώσουν. Έχοντας ένα φυτό εσωτερικού χώρου θα βελτιώσετε επίσης την ψυχική σας υγεία, αυξάνοντας τη θετικότητα σας και μειώνοντας το στρες και την κατάθλιψη. Κοιμηθείτε εσείς καλά, ενώ το φυτό σας καθαρίζει τον αέρα.

Φτέρη της Βοστώνης

Αυτό το φυτό είναι όμορφο και λειτουργικό και απορροφά την υγρασία όσο κανένα άλλο.

Πόθος

Το φυτό αυτό είναι εύκολο στη φροντίδα του και εξαιρετικό για τη διατήρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα. Δεν χρειάζεται πολύ νερό, και μεγαλώνει με λίγο φως του ήλιου. Ο πόθος μεγαλώνει γρήγορα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε άφθονο χώρο ελεύθερο! Τα φύλλα του θα σας θυμίζουν το καλοκαίρι όλο το χρόνο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυτά για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα: αφαιρεί πολλαπλές τοξίνες όπως βενζόλιο, το ξυλόλιο, τη φορμαλδεΰδη, και το μονοξείδιο του άνθρακα.

Γιατί να πληρώσετε πολλά για κλιματισμό το καλοκαίρι, όταν μπορείτε να βελτιώσετε τη θερμοκρασία σας και την ποιότητα του αέρα με αυτά τα φυτά;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: