Γιώργος Τράγκας: “Είχα μια λανθασμένη άποψη, ότι εάν έχεις λεφτά…”

Κοινοποίηση:
tragas

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε στο περιοδικό, You, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις που είχε με τα παιδιά του και παραδέχεται την λανθασμένη άποψη που είχε για τα χρήματα.

«Όχι δεν ήμουν κοντά στα παιδιά μου, αλλά όταν κάνεις καριέρα δεν μπορείς να είσαι κοντά. Είχα μια λανθασμένη άποψη, ότι εάν έχεις λεφτά και καλύπτεις τα έξοδα της οικογένειας σου αυτό φτάνει. Δεν φτάνει όμως, μένουν διάφορες σκιές στις σχέσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γιώργος.
Παράλληλα, ο ίδιος, έχει στο πλευρό του, την Μαρία Καρρά, επί 17 χρόνια και δήλωσε εάν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της αλλά και εάν έχει υπάρξει πιστός στο γάμου του. «Είμαι καψούρης, όχι ερωτευμένος. Όχι, δεν ήμουν με τις προηγούμενες συζύγους μου πιστός. Με τη Μαρία όμως αυτό δεν υπάρχει ούτε καν στη σκέψη μου. Είμαστε πολύ ενωμένοι. Το σεξ είναι τέλειο γιατί τη γουστάρω όπως την πρώτη μέρα. Στο ξαναλέω, δεν είμαι ερωτευμένος απλά με τη γυναίκα μου, είμαι καψούρης» δήλωσε, ο γνωστός δημοσιογράφος.

Τέλος, ο Γιώργος, αποκάλυψε πως έχει κάνει bottox, καθώς προσέχει την εμφάνιση του. «Αν και έχω καλό DNA, πέρσι έκανα και bottox πρώτη φορά. Πρέπει να σου πω ότι κολυμπάω πολύ τον χειμώνα σε μια πισίνα που είχε φτιάξει ο Ρενιέ στο Μονακό με ζεστό θαλασσινό νερό που μου κάνει καλό. Έχω και τον ποδολόγο μου εκεί από κοντά μη χάσω κάνα πόδι από το ζάχαρο» είπε, ο ίδιος.

peoplegreece

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΟΞΩ ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ΞΙΔΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ..
    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΡΕΝΙΕ ΤΟΥ ΜΟΝΑΚΟ ΤΟ ΒΛΑΧΟΝΤΟΥΦΕΚΟ

    1. πισινα στο μονακο του ρενιε;
      ποια εχει παρει ο ρενιε για δημοσιες σχεσεις;
      ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ!
      ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ!

  2. νουμεροοοοοο με τ να γαμη σεις ρε μαλακα απατεωνα ε απατεωνα ,θες καψουρα βλακα σου γαμιεται ρε σουργελο παρτο χαμπαρι

  3. ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕΞ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣΕΛΑ

  4. Το σεξ είναι τέλειο λέει. Δηλαδή αυτή που έχει και τη περνάει 40 χρόνια πάει κάθε βράδι μαζί με το γέρο.

  5. Αντε γαμησου ρε κωλογερε που θες και καψουριλικια!!!!

Comments are closed.