ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρουργό σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο (1)

Ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού,

για την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας για την οποία κατηγορείται ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός.

Ο ίδιος μίλησε για το μοιραίο απόγευμα, αναφέροντας πως όταν η άτυχη γυναίκα δεν επέστρεψε στο σπίτι τους, εκείνος μαζί με τον γιο τους πήγαν στο νοσοκομείο για να την αναζητήσουν, ενώ αναφέρθηκε και στη γνωριμία της συζύγου του με τον κατηγορούμενο γιατρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι περισσοτερες επεμβασεις σε νοσοκομεια γινονται εκτος ωραριου των γιατρων και στα κρυφα, για να τα τσεπωνουν οι γιατροι , και να επωφελουνται οι ασθενεις απο την εκπτωση….. το ξερουν και οι πετρες αυτο.
    Αν πατε και εσεις τετοιες ωρες και χτυπατε τις πορτες οπου ακουγεται οτι καποιοι ειναι μεσα , θα το διαπιστωσετε , δεν θα ανοιγει κανεις….

  2. Πολυ λυπηρο… πολυ κριμα..
    Και μην πει κανεις οτι δεν θα επρεπε να επαναφερουμε την θανατικη ποινη για τετοιου ειδους εγκληματα …3 παιδια ορφανα!!!!

Comments are closed.