Γιατί έγινε το ΡΑΝΤΕΒΟΥ-ΘΑΝΑΤΟΥ στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ! – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το δικηγόρο του 47χρονου που δολοφόνησε ο παραολυμπιονίκης! – Ο Βασίλης, ο Μάριος και η “πέτρα του σκανδάλου”… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mosxatoegklima_516908836

Η γυναίκα που χαρακτηρίζεται σαν «πέτρα του σκανδάλου» για το στυγερό έγκλημα στο Μοσχάτο, που ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην σύζυγο της γυναίκας με την οποία είχε σχέση, αναμένεται να διαφωτίσει ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Σύμφωνα με το δικηγόρο που είχε χειριστεί την υπόθεση διαζυγίου του θύματος με την πρώην σύζυγό του, το θύμα τον είχε επισκεφθεί το απόγευμα πριν το μοιραίο βράδυ προκειμένου να μιλήσουν για υπόθεσή τους.

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Δοροβίτσας, που μιλώντας σε ενημερωτικό ιστότοπο, λέει ότι το θύμα αντιμετώπιζε μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ύστερα από μήνυση της πρώην συζύγου του στην οποία μάρτυρας θα ήταν και ο παραολυμπιονίκης με τον οποίο η γυναίκα είχε σχέση.

Ο δράστης, Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Βασίλης Τσαγκάρης

drastis-propo-ena1
Το θύμα, ο 47χρονος Μάριος Λουκόπουλος

thima-propo-tria123

Το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ όπου έγινε το έγκλημα

op_1

Το σπίτι του Παραολυμπιονίκη, όπου ομολόγησε και συνελήφθη

op_2

Η πέτρα του σκανδάλου, μητέρα δύο παιδιών 8 και 11 ετών είχε -όπως λέει ο δικηγόρος του θύματος- άγρια δικαστική διαμάχη τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο . Η κόντρα που είχε το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη.

«Είχε έρθει το θύμα χτες το απόγευμα στο γραφείο μου, στις 19.30 και μου έφερε μια ποινική δικογραφία όπου επρόκειτο να δικαστεί στις 30 Μαρτίου, έπειτα από μήνυση της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία. Το θύμα είχε δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 και 8 ετών αντίστοιχα. Το διαζύγιό τους είχε βγει το 2016 ενώ ήταν σε διάσταση με την γυναίκα του από το 2015. Με αφορμή μια ποινική δικογραφία που υπάρχει σε βαθμό κακουργήματος και μετά από κατάθεση του δράστη προέκυψε ότι στο παρελθόν είχε εφήμερη σχέση με τη σύζυγο του θύματος» αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Δοροβίτσας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάριου Λουκόπουλου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Βασίλη Τσαγκάρη «μεταξύ του 47χρονου που δολοφονήθηκε από τον παραολυμπιονίκη και της πρώην συζύγου του υπήρχε τρομερή αντιδικία τόσο σε αστικό μέρος όσο και σε ποινικό με εκατέρωθεν μηνύσεις».

Οπως εξηγεί ο δικηγόρος Παναγιώτης Δοροβίτσας η αντιδικία «αφορούσε τη σχέση μεταξύ τους και για αυτό το δικαστήριο που επρόκειτο να γίνει στις 30 Μαρτίου τα φερόμενα ως αδικήματα κατά των παιδιών ως σωματική βλάβη ήταν το 2012 και τη μήνυση που έκανε η μητέρα ήταν το 2016».

«Μεταξύ τους υπήρχε μια κόντρα μεγάλη και δυστυχώς τη πληρώνουν και τα παιδιά» σημειώνει ο δικηγόρος του 47χρονου που έπεσε νεκρός και συνεχίζει: «Χτες φεύγοντας από το γραφείο μου επρόκειτο να συναντήσει τον δράστη ο οποίος κατά τα λεγόμενα του θύματος ήταν πρόθυμος να πει όλη την αλήθεια όσον αφορά τη σχέση των δύο πρώην συζύγων. Έτσι έφυγε από το γραφείο μου για να πάει να τον συναντήσει για να μιλήσουν για το δικαστήριο που θα γινόταν στις 30 του μήνα. Η πρώην σύζυγος του θύματος τον είχε προτείνει τον Βασίλη Τσαγκάρη ως μάρτυρα στο δικαστήριο για την ενδοοικογενειακή βία. Εγώ που τον είδα τελευταία φορά χτες τον Μάριο φαινόταν πολύ καλά και θα πήγαινε να συζητήσει με το θύμα. Έχω πραγματικά συγκλονιστεί».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: