Γελάει όλη η πιάτσα με τον Αγαπημένιο: Πρώτα τον απέλυσε & μετά τον ευχαρίστησε για τις όμορφες στιγμές

Κοινοποίηση:
34ereawtgse

Πριν από λίγο καιρό, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το makeleio.gr, ένας έντονος καβγάς ανάμεσα στον παρουσιαστή της εκπομπής Aποκαλυπτικά, Μένιο Φουρθιώτη και τον επί χρόνια συνεργάτη του, Σωτήρη Καραμίτζα, στάθηκε αφορμή να χωρίσουν οι επαγγελματικοί τους δρόμοι.
H ρήξη στη σχέση έγινε επειδή ο πανελούχος της εκπομπής, εξέφρασε διαφωνίες για την έκτακτη εκπομπή της Καθαράς Δευτέρας, γεγονός που οδήγησε, αρχικά σε ένταση και, γρήγορα σε μεγάλο καυγά, συνοδεία φωνών εκατέρωθεν.
Μάλιστα, ασφαλέστατες πληροφορίες που φτάνουν στο site μας αναφέρουν, πως ο παρουσιαστής της εκπομπής, όχι μόνο ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του πανελούχου από την εκπομπή, αλλά με εξώδικη επιστολή του προς στη διεύθυνση του καναλιού, απαίτησε την πλήρη απομάκρυνσή του από το κανάλι, επικαλούμενος όρους στο συμβόλαιό του.
Τώρα, αναρτώντας φωτογραφία του δημοσιογράφου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον ευχαριστεί δημόσια για…τις όμορφες στιγμές.
«Σε ευχαριστούμε Σωτήρη Καραμίντζα για τα 5 υπέροχα χρονιά που περάσαμε μαζί σαν οικογένεια. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας», έγραψε, προκαλώντας δεκάδες ερωτηματικά σε όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο της διακοπής της συνεργασίας τους.
menios

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: