Γδύθηκαν σε ζωντανή μετάδοση και μόλις είδε το πέος του δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
a1

Ένα ακόμη «φρέσκο» απόσπασμα από την ακατάλληλη ραδιοφωνική εκπομπή της Αυστραλίας «KIIS FM» είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σάλο στο διαδίκτυο.

Γιατί μπορεί το σμιλεμένο σώμα του να είχε δημιουργήσει προσδοκίες στην καλεσμένη, η οποία δεν δίστασε να απαλλαγεί επίσης από τα ρούχα της, ωστόσο μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν!

Γιατί η αποκάλυψη από την άλλη πλευρά, όχι μόνο γκρέμισε το όνειρο, αλλά προκάλεσε μέχρι και το χλευασμό της ξεδιάντροπης γυναίκας. Και αυτό γιατί έκρινε πως τα προσόντα του δεν ήταν τα κατάλληλα!

a2

Η Bonnie ευελπιστούσε ότι το μήκος των μαλλιών του άτυχου άνδρα, το οποίο κάθε άλλο παρά ελκυστικό βρήκε, θα ήταν αντίστοιχο με αυτό που «έκρυβε» εκεί κάτω…

Απαίτησε μάλιστα πρώτα να το δει πριν εκθέσει η ίδια το στήθος της. Αν και απογοητεύτηκε πάντως, κράτησε το λόγο της.

Και μπορεί ο Simon να προσπάθησε να ξεπλύνει την ντροπή μετά τη live χυλόπιτα που δέχθηκε, υποστηρίζοντας πως ούτε αυτός θα δεχόταν να βγει μαζί της, ωστόσο δεν κατάφερε το γλιτώσει έναν χειρότερο χλευασμό. Αυτόν από ολόκληρο το διαδίκτυο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Θυμιζει γερμανο. Για αυτο οι γερμανιδες ερχονται λυσσασμενες για Ελληνικα πραγματα ! Γερμανιδες τουριστριες που διψανε για Ελληνικο σπερμα , το ειχε πει και ο Τζιμακος.

  2. Θαναι κι αυτή σα τις ελλεεινίδες μαθημένα στα μαύρα και της έχει ανοίξει γερά το πηγάδι

Comments are closed.