Γίνονται και θαύματα: Μετά από 4 χρόνια στο κρεβάτι η Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στέκεται μόνη της ξανά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tromaktiko28622

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που η Ασπασία Μπόγρη πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα…

Όλα αυτά τα χρόνια, η Άσπα και η ηρωίδα μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Από το κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου νοσηλευόταν η Άσπα μέχρι πριν λίγους μήνες, μετακόμισαν στην Αθήνα, για να μπορέσει το 22χρονο πλέον κορίτσι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

Μετά από τιτάνια προσπάθεια και την βοήθεια των φυσικοθεραπευτών της, η Άσπα συνεχίζει τη θεραπεία της και έχει καταφέρει να στέκεται μόνη της και να κάνει σιγά σιγά τα πρώτα της βήματα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” ήταν στο πλευρό της και απαθανάτισαν την προσπάθειά της να καταφέρει να σταθεί και πάλι όρθια.

Δείτε τα βίντεο…

Η νέα ζωή της Άσπας και της ηρωίδας μητέρας της στην Αθήνα

Τέσσερα περίπου χρόνια μετά από εκείνη την τραγική μέρα που η Ασπασία Μπόγρη πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, το νεαρό κορίτσι δίνει τη δική του “μάχη” για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η Άσπα και η ηρωίδα μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου, που είναι πάντα στο πλευρό της μετακόμισαν στην Αθήνα, ώστε να μπορέσει η νεαρή κοπέλα να περπατήσει ξανά.

Η μητέρα της, Σπυριδούλα, άνοιξε το νέο τους σπίτι στη Ζήνα Κουτσελίνη και την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε για τον Γολγοθά, τις δύσκολες στιγμές, αλλά και την πορεία τους προς το φως και την ελπίδα!

Δείτε τα βίντεο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: