Γάλλοι αυτοί που ξυλοκόπησαν τον 30χρονο Μεσολογγίτη φοιτητή στο Ρέθυμνο

Κοινοποίηση:
mes-foititis-rethymno

Ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE οι δράστες για ένα ξυλοδαρμό που απασχόλησε την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, διχάζοντας πολλούς.

Ενώ αρχικά γινόταν λόγος για ξυλοδαρμό του Μεσολογγίτη φοιτητή από Κρητικούς, όπως προέκυψε οι δράστες ήταν Γάλλοι. Από τις αρχές ταυτοποιήθηκαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Γαλλίας (23χρονος και δύο 20χρονοι), ως δράστες για την πρόκληση σωματικών βλαβών στον 30χρονο και τον 35χρονο φίλο του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ταυτοποιήθηκαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Γαλλίας (23χρονος και δύο 20χρονοι), ως δράστες για την πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 30 και 35 ετών, που διαπράχθηκε την 17.10.2017 στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 15.10.2017 τα ξημερώματα, στο Ρέθυμνο, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους δύο ημεδαπούς και στη συνέχεια διέφυγαν.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, είχαν διαπράξει τις σωματικές βλάβες σε βάρος των δύο ημεδαπών.

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

flashnews.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. να γινουν μαζικες μυνησεις και αγωγες για ρατσιστικο παραληρημα στον πατερα του μπουλι που ελεγε οτι οι κακοι ελληνες ,οι φασιστες κρητικοι χτυπησαν τον μπουλι του
    τωρα τι εχει να πει που οι ενοχοι ηταν πεπολιτισμενοι γαλοι?????????

Comments are closed.