Βόμβα από τη Bίκυ Χατζηβασιλείου: Γιατί παίρνει διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου

Κοινοποίηση:
tromaktiko

Γιατί παίρνει διαζύγιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου από τον σύζυγό της;…

Μετά τις ειδήσεις για τους χωρισμούς του Μίνωα Κυριακού από τη σύζυγό του, Μαρί Κωνσταντάτου και του Παύλου Βαρδινογιάννη από τη σύζυγό του Τζίνα Αλιμόνου, έρχεται ακόμη ένα, πολύ ηχηρό διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Γιάννης Ακκάς, χωρίζουν ύστερα από 25 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, τον Χρήστο και τον Ορφέα.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές κοντά στο ζευγάρι, που τονίζουν ότι τα όποια προβλήματα υπήρχαν στη σχέση τους, οξύνθηκαν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Ο Γιάννης Ακκάς, λέγεται ότι αναγκάστηκε να εργάζεται διαρκώς προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην επιχείρηση του, ενώ την ίδια στιγμή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε τις δικές της υποχρεώσεις που την έφερναν συχνά στην Αθήνα.

Η απόσταση μεταξύ τους μεγάλωσε και πλέον το ζευγάρι μοιραζόταν ελάχιστο κοινό χρόνο και ακόμα λιγότερες κοινές δραστηριότητες.

Τίποτα δεν θεωρείται, βέβαιο, σε σχέση με το μέλλον του γάμου τους, πάντως, καθώς οι δύο τους δεν φαίνεται να έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις, προχωρώντας επί του παρόντος απλώς σε παράλληλους δρόμους, με ελάχιστα σημεία τομής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μάλλον δεν έχει πλέον λεφτά να τη συντηρεί …. και να πληρώνει τους υπηρέτες της…

  2. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ”ΠΡΟΦΗΤΗΣ” ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!(?)(ΤΟ ΑΡΘΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΞΑΝΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ)
    ”Ο Γιάννης Ακκάς, λέγεται ότι αναγκάστηκε να εργάζεται διαρκώς προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην επιχείρηση του, ενώ την ίδια στιγμή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε τις δικές της υποχρεώσεις που την έφερναν συχνά στην Αθήνα.”
    ΑΑΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!! ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ?
    ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ!
    25 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!ΓΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!

  3. ενταξει 25 χρονια είναι πολλα και μεγαλωσε και αυτος τωρα…σε αντιθεση με την γυναικα …δειχνει ολο και πιο νεωτερη…μηπως είναι καιρος να βρει καποιον νέο σε ηλικια …υποθετικη ερωτηση

Comments are closed.