Βόλος: Επεστρεψε ο πανικός στην Πορταριά -Κατέρρευσε μεγάλος πλάτανος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
εικονα

Δεν έχουν ακόμη συνέλθει από τις στιγμές τρόμου που έζησαν πριν από λίγα 24ωρα, όταν η περιοχή σείστηκε από την ισχυρή έκρηξη σε ταβέρνα, μετά από διαρροή προπανίου, και οι κάτοικοι στην Πορταριά έζησαν ακόμη ένα δυνατό σοκ. Μεγάλος πλάτανος κατέρρευσε στις 7.30 το απογευμα του Σαββάτου  πάνω σε περίπτερο, τραυματίζοντας ελαφρά την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου και προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχηματα.Στο σημείο μετέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άτομα. Επι τόπου έσπευσε και επανδρωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της Πορταριάς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη μέσα σε λίγα 24ωρα, μετά την πρόσφατη έκρηξη σε ταβέρνα της πλατείας.

Ανακοίνωση Δήμου Βόλου

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Βόλου εκτιμά ότι το τμήμα του μεγάλου πλατάνου στην πλατεία της Πορταριάς που κατέρρευσε  είχε χτυπηθεί από την έκρηξη στην ταβέρνα «Σκαλάκια»  πριν λίγες μέρες.

Επιπλέον αναφέρει ότι επί τόπου έσπευσαν συνεργεία του δήμου Βόλου και καταβάλλουν προσπάθειες να απομακρύνουν το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: