Βροντερό «όχι» της Ιεράς Συνόδου για το άρθρο της ντροπής και της ανωμαλίας

Κοινοποίηση:
1

Την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της πολιτείας για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια εκφράζει με  ανακοίνωσή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ύστερα από συνεδρίασή της.
Συγκεκριμένα τονίζεται:

«Μετά από την  ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική αξία την οικογένεια.

Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αγαπητοί πατέρες της εκκλησίας όχι απλώς αργήσατε αλλά μάλλον ήρθε η δήλωσή σας να σκουπίσει τον ιδρώτα των συγγραφέων του νομοσχεδίου. Η εκκλησία δεν κρίνει και δέχεται κάθε άνθρωπο που συνεσθάνεται την αμαρτωλότητά του και θέλει να σωθεί μετανοώντας. Η εκκλησία έως τώρα περιμένει άπραγη χωρίς να ομιλεί οι ανώμαλοι να διασθανθούν την αμαρτία τους όσο η άθεη πολιτεία τους επιβραβεύει. Με τόσους νόμους και ελευθερίες στην ανωμαλία τους από τους σατανάδες των κυβερνήσεων, χωρίς κάποιο επιτίμιο πως θα ξυπνήσουν; Εγώ εάν δεν αρρώσταινα σωματικά πως θα καταλάβαινα την αρρώστια μου την ψυχική; Ο Θεός στέλνει ένα μικρό δεινό ως μέσω διαπεδαγώγισης για να μας ξυπνήσει. Εσείς οι συνεχιστές των Αποστόλων Του, τι κάνετε τόσα χρόνια; Ούτε ένα “χαστουκάκι”, ούτε ένα τράβηγμα στο αυτί των ανώμαλων; Τι περιμένετε όλοι ως άλλες Αγίες Μαρίες Αιγύπτιες να συναισθανθούν οι κίναιδοι ότι σφάλλουν; Που είναι ο λόγος και οι πράξεις σας που θα επαναφέρουν στο δρόμο Του Χριστού τις χαμένες ψυχές; Μοιράστε μερικούς αφορισμούς στα πολτικά όντα που νομιμοποιούν την ανωμαλία, στην τελική ούτε εκκλησία πατάνε ούτε και αισθάνονται Χριστιανοί. Τελικά είστε ιερείς Του ή φαρισαίοι;

  2. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΙΚΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Σ Ε Ι Σ Μ Ο Σ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
    ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…..ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…..Η ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ….ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ;;;ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΙΖΩΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΒΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ;;;;;;ΑΑΑΑ ΝΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.
    ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΣΥΖΙΤΙΩΤΑΝ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ…..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΛΩΒΗΤΟΙ…..ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΗ…..
    Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Ε Σ…..

  3. ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!!! ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ…. ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!! ΠΑΛΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Να! Ξύπνησαν και οι ρασοφόροι! Ρε καλός τους! Είναι λίγο αργά τώρα κυριες μου.

Comments are closed.