ΒΡΕ ΘΕΜΟ τράβα σουλουπώσου λίγο!!!- ΣΟΚάρει η εικόνα του περιφερόμενου «μεγαλοδημοσιογράφου» σε ΝΗΣΙ… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
θεμος

Σοκάρει η εικόνα του Θέμου Αναστασιάδη, του εκδότη της ακροδεξιάς εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” να περιφέρεται σε κάποιο νησί του Αιγαίου τη στιγμή που χρωστάει πέντε εκατομμύρια στον ελληνικό λαό.

Μάλιστα τολμά και κουνά το δάχτυλο και στην κυβέρνηση.

Δείτε την εικόνα του αξιολύπητου ανθρώπου.

periodista.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. σαν δωσιλογος γκεσταμπιτης της κατοχης
    ανθρωποι γυρω μας λοιμοκτονουν και αυτοι φαρδαινουν ολο και περισσοτερο απο την απληστια τους

  2. ο κλασσικος λαμογιο ελληνας…
    που τα εχει μασησει, δεν εχει δουλεψει ποτε, δεν εχει κουνησει το ποδι του ποτε, για αυτο και ειναι ετσι, χρωσταει χωρισ να τον νοιαζει….

    αλλα……μενει σε ενα ‘καστρο’ στην αυστρια, και πηγαινοερχοταν με ελικοπτερο στις εκπομπες που εκανε……

    ο καημενος σαπιοκοιλιας….που επειδη εχει λεφτα νομιζει οτι καποιος ειναι…

  3. μα η πιο ωραια ιστορια του πλανητη……… μια ιστορια που ο καθε παππους πρεπει να λεει σταεγγονια του….. παει λοιπον μια μερα στον σχεδον τελειωμενο εκδοτη μια φτωχη μεν αλλα αξιοπρεπεστατη γραματευς του κυριου γενικου στο υπουργειο πολιτισμου μας , και δηλωνει πως εχει στην κατοχη της αποδειξεις γραμμενεσ σε ντι-βι-ντι την ωρα που κανει πιπες στον γενικο και εκεινος της δηλωνει πως απο αυτα εω τα αρχιδια εχουν περασει πολλοι και πρωτος πρωτος ο καραμαν αλης, μα τι λετε κυρια μου λεγει ο θεμος πρεπει να δω την κασετα επειγοντος…… του τι δινει που λετε στα χερια και βεβαιως ο πονηρουλης βγαζει αντιγραφο……….
    ο μεν ζαχοπουλος πηδηξε απο τον τριτο οροφο, ( προσωπικα τον παω, και μου φαινεται πως στην τελικη ειναι το μονο αρσενικο στην ιστοριουλα μας) ο δε θεμος ακουσον ακουσον, μετα απο μερικες βδομαδες πιαστηκε στα συνορα της ΅Ελβετιας γιατι λεει του βρηκαν στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκιμητου 5 εκατομυρια ευρωπουλια, αυτα λοιπον ταχε φυσικα οπως ολοι μας αλωστε αδηλωτα, και αφορολογητα, χωρις κανενα παραστατικο η συνοδυτικο, αλλα το μεγα ερωτημα ειναι ποσες φορες περασε απο τα ιδια συνορα χωρις να τον βρουν πριν ακομα μια? δυο? παραπανω? ποσο κοστολογηται η υπολυψει του κυριου καραμαν αλη ? αρε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν ολοι του……… α και ο θεμος λενε εχει την ακριβοτερη βιλλα του κοσμου εκει στην Ζυριχη ρε παιδια οχι εδω στην ελλαδα…………

  4. Ζηλεύετε λιγούρια! Ότι και να λέτε ζαχαρώνω τα καλύτερα πιπίνια…

  5. ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ $$$.$$$.$$$
    ΤΙ ΠΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙ Η’ ΜΕΣΑ ?
    ΑΥΤ0 ΣΟΚΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

  6. το παιζει κακομοιρης και τα μυρια τα μαυρα τρεχουν..,
    Οξω κοπριτη μπινε του συστηματος

Comments are closed.