ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!! 7,2 εκατ. είναι τα πρόστιμα για τη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας

Κοινοποίηση:
k4

Στα 7,295 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ύψος των προστίμων για τη μη καταβολή τελών κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου 2013 – 2017, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των διασταυρώσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Συγκεκριμένα, βεβαιώθηκαν 89.225 οχήματα, τα οποία ανήκουν σε 40.120 ΑΦΜ και δεν έχουν καταβάλει το αντίτιμο των τελών κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι το συνολικό ποσό των απλήρωτων τελών ανέρχεται σε 8.168.213 ευρώ και αφορά οχήματα, ταξινόμησης από το 2010 έως το 2016.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, οι συγκεκριμένοι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης, μέσω της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet, ενώ θα λάβουν και ηλεκτρονικό μήνυμα για τα ποσά που πρέπει να πληρώσουν.

Οι παραπάνω βεβαιώσεις αφορούν οφειλέτες, οι οποίοι ακόμα και σήμερα εμφανίζονται στο TAXISnet ως κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων.

Την ίδια ώρα, κατά 73% συρρικνώθηκε η αγορά νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας 12ετίας (2004 – 2016), σύμφωνα με ειδική μελέτη της Deloitte.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γι αυτό έχουν γεμίσει οι ελληνικοί δρόμοι με ότι σκουπιδαριο πετάνε οι “Ευρωπαίοι”..

  2. Πιστεύω ότι αν αυξηθουν οι τιμές σε τέλη κυκλοφορίας κ η βενζίνη θα έχουμε εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων. Επίσης εμείς που έχουμε καταθέσει πινακίδες περιμένουμε τον διπλασιασμό των τελών για να τις πάρουμε πίσω.

Comments are closed.