Βουλή – Υπόθεση Novartis: Αποχώρησε και η ΝΔ μετά το ΚΚΕ, την Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων

Κοινοποίηση:
vouliPSIL-768x432

Αποφασίζει η βουλή για την παραπομπή της υπόθεση Novartis στην δικαιοσύνη – Και με την “βούλα” τέλος στην Προανακριτική επιτροπή – Πιο καλή… η μοναξιά για ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μιας και ΝΔ, ΚΚΕ, ΔΗΣΥ, Ποτάμι και Ένωση κεντρώων αποχώρησαν – “Επίθεση” από την αντιπολίτευση και για το Σκοπιανό – Μητσοτάκης: Όλα ήταν απλά μια προσπάθεια συκοφάντησης προσώπων
Με μυστική ψηφοφορία σε δέκα κάλπες, η Ολομέλεια της Βουλής τοποθετείται, σήμερα Παρασκευή, επί του πορίσματος για την υπόθεση NOVARTIS.

Η Βουλή αποφασίζει την άσκηση ή τη μη άσκηση δίωξης κατά των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Πικραμμένου και κατά των πρώην υπουργών Δημήτρη Αβραμόπουλου, Ανδρέα Λοβέρδου, Ανδρέα Λυκουρέντζου, Μάριου Σαλμά, Σπυρίδωνος-‘Αδωνι Γεωργιάδη, Ιωάννη Στουρνάρα, Ευάγγελου Βενιζέλου, Γεωργίου Κουτρουμάνη, για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας πολιτικών αξιωματούχων, της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της συζήτησης, και με ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχωρήσεων κομμάτων, θα διεξαχθεί μυστική ψηφοφορία για την πρόταση της επιτροπής και χωριστά για κάθε καταγγελλόμενη πράξη ή παράλειψη, για την οποία ζητείται άσκηση δίωξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όσοι αποχωρούν είναι φυσικό διότι εμπλέκονται στο μέγα σκάνδαλο. Όσα σκάνδαλα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα π.χ. χρηματιστήριο, Βατοπεδίου, Ολυμπιακοί αγώνες, SIEMENS, NOVARTIS, διάφορες λίστες ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ είναι για τους μιζαδόρους βουλευτές, υπουργούς, πρωθυπουργούς, ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ. Ποτέ δεν έγιναν απλά άδικα τους κατηγορούν όλοι όσοι εμπλέκονται είναι ΑΘΩΟΙ. Και το κακό είναι ότι νομίζουν ότι μας πείθουν. Ας είναι καλά ο νόμος του Μπένυ Τούρκογλου.

Comments are closed.