ΒΟΜΒΕΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ : Ο Σαββίδης πριν το ποδόφαιρο πυροβόλησε την ………(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ntinopoulos sabbidis

« Ο Σαββίδης πριν από το πιστόλι στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε να πυροβολεί την ενημέρωση » είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος μιλώντας χθές στην Ηλιούπολη .

Τόνισε μάλιστα ότι ο Σαββίδης ήθελε από την πρώτη στιγμή που αγόρασε το Κανάλι ΕΨΙΛΟΝ να είναι ο Καμμένος στο… ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών είχε χθές (12/03) προγραμματισμένη ομιλία στην Ηλιούπολη για τα εθνικά θέματα ενώ μόλις την περασμένη Παρασκευή ( 09/03) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για το κόψιμο του καθημερινού πολιτικού σχολίου του από τον Ιβάν Σαββίδη στο Κανάλι ΕΨΙΛΟΝ.

Επεσήμαινε μάλιστα (μόλις 48 ώρες πριν από τα πρωτοφανή γεγονότα της Τούμπας) ότι ο Ιβάν Σαββίδης , αν και επιχειρηματίας στην Μακεδονία , έκοψε το πολιτικό σχόλιό του ( στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου) μετά τις εκτενείς αναφορές του στον χειρισμό του σκοπιανού από την κυβέρνηση.

Δείτε στο Βίντεο τι έλεγε την Παρασκευή 09/03 ο Αργύρης Ντινόπουλος για τον Ιβάν Σαββίδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εγώ θυμαμαι να λεγεται οτι την εποχη της εξεγερσης των Αλβανων και την αρπαγη των οπλων απο τις αποθηκες υπηρχαν τρια τεσσερα λαμόγια δημ/φοι και ενω η εξεγερση σχεδον ειχε τελειωσει, να δινουν χιλιαρικακια σε κατι Αλβανους κατσαπλιαδες να πυροβολουν την ωρα των ελληνικων δελτιων ειδησεων για να στεκομαστε εμεις οιαφελεις στις τηλεοράσεις,να εχουν θεαματικοτητα και να κονομαν αυτοι παραμενοντας στην Αλβανία. Για ναμας πεισουν ακομα πιο πολυ αναβαν και ψιλοφωτιες για να κανουν σκηνικο πολεμου με τον καπνο.Ισως ολα τα παραπανω να τα ειδα βεβαια και στο ……όνειρο μου.

Comments are closed.