«ΠΟΥΛΗΣΕ» ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΑ «ΚΛΑΙΕΙ»!- ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ- ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΖΕΙ ΚΡΥΟΣ ΥΔΡΩΤΑΣ;;; (OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!)

Κοινοποίηση:
αλαφουζος

Αν και το ρεπορτάζ ήθελε έως τώρα τον Τούρκο παραγωγό του Survivor να αγοράζει μετοχές από τον ΣΚΑΙ, μιας και η μέχρι τώρα συνεργασία τους έχει πάει καλά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Έλληνας καναλάρχης μεταβαίνει σήμερα αεροπορικώς στη γειτονική χώρα προκειμένου να έχει συνάντηση με τον 48χρονο μεγιστάνα των media και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στις ισορροπίες του τηλεοπτικού μας γίγνεσθαι.

Η απόφαση θεωρείται ειλημμένη και κάνει τον ήδη υπερχρεωμένο Μίνωα Κυριακού να τρέμει.

Ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης πουλάει τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον στον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι! Έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί πως το ραντεβού, όπως μαθαίνουμε, κλείστηκε από τον ίδιο τον ιδιαίτερο σύμβουλο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Ιλίτζαλι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Ο παραγωγός του Survivor επιθυμούσε διακαώς εδώ και καιρό να αγοράσει τηλεοπτικό σταθμό στη χώρα μας (ή να δημιουργήσει έναν δικό του εξαρχής), αλλά μέχρι σήμερα οι προσπάθειες δεν είχαν ευοδωθεί.

Τώρα, βρίσκεται ένα βήμα πριν την υλοποίηση του επαγγελματικού του στόχου αφού το deal με τον κ. Βρυώνη έχει κλείσει και απομένουν μονάχα οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: parapolitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. O Bρυωνης ειναι απογονος του Τουρκαλβανου πασα Ομερ Βρυωνη για ψαξτο Χιο,τουρκος σε τουρκο το πουλαει,βρωμα η δουλεια,πρακτορατζες.

  2. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΡΙΑΛΙΤΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΩΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ .ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΤΙ ΑΛΑΦΟΥΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ-ΚΑΛΥΨΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

  3. Για κοιταξέ τον καλύτερα ανώνυμε! Γενίτσαρος είναι όχι Τούρκος. Δεν έχει μούρη Μογγόλου. Δυστυχώς οι Γενίτσαροι είναι πολλοί χειρότεροι από τους γνήσιους Τούρκους!

  4. Ωρε χαρα που θα εχει ο αγαπηΜενιος που θα εχει οθωμανο αφεντικο.Εχει και μια λατρεια στα “οθωμανικα”!

  5. ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙΙ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΙΡ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΒΕΖΥΡΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΠΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
    ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗ Κ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑ Κ ΟΙ ΝΕΟΙ?
    ΤΟΣΗ ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΟΦΩΝ Κ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ?

  6. ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΟΙ…ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!

  7. Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ””ΈΦΑΓΕ”” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ !!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ””ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΠΙΟΥΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ !!!!!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ”’ΠΑΡΤΥ”” ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ !!!!!!!!!!!

  8. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ….ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..

  9. Ο…ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΒΡΥΩΝΗ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ…ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ???

  10. Έτσι δώστε βήμα στην τουρκική προπαγάνδα & να παίζουν αβέρτα τουρκικές σειρές, μπας και συνηθίσουμε την γλώσσα!
    Ξεπουλημένοι ψευτο αριστεροί!

  11. Πήρα δύο σουβλάκια και όταν μπήκα στο αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροστά τελικά άλλαξα κανάλι και η πεθερά μου μου έκατσε χωρίς να χρεωθώ τέλη κυκλοφορίας και έξτρα βενζίνες ζήτω ο βασιλιάς και τα πριγκηπονήσσια αλλά η Μενεγάκη είναι θεά και ο Παπαδάκης γερομπισμπίκης που κατουρεί τις παντούφλες του.

  12. Tουρκοκαναλο βοθροκαναλο με ολη την σημασια της λεξης.Προδοσια και ξεφτιλα απο τους νενεκους νεοταξιτες επιχειρηματιες και πολιτικαντιδες.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

  13. Δηλαδή του χρόνου το Survivor θα το παρουσιάζει ο Μένιος? Μην τρελαθούμε τώρα…….Είπαμε να γράφετε μπούρδες αλλά μέχρις ενός ορίου.

    1. Ποιο μεγαλος μπουρδας απο σενα δεν νομιζω να υπαρχει στο Ελλαδισταν . Και πουσαι …στα @@ ποιος θα παρουσιαζει το πως το λενε ….( εμαθες και αγγλικα γιαλαμπουκι ) .

      ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΚΟΥΤΙΑ σας κανουν πλυση εγκεφαλου και δεν καταλαβαινετε τι συμβαινει γυρω σας .

Comments are closed.