ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ο ΚΟΛΩΝΟΣ!!! Λιμνάζοντα ΝΕΡΑ με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ γεμίζουν με ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ και ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ τις γειτονιές!!! Ο ΔΗΜΟΣ και το ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ του ΤΣΙΠΡΑ πίνουν ΦΡΑΠΕ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
kolonos3

“Οι γειτονιές του Κολωνού εκπέμπουν SOS για το επερχόμενο καλοκαίρι καθώς λιμνάζοντα νερά με σκουπίδια τις έχουν γεμίσει με αναρίθμητα κουνούπια και κατσαρίδες. Η γωνία επί των οδών Τριπόλεως-Λένορμαν-Βασιλικών κατεδαφίστηκε το 2006 από την εταιρία ΣΥΝ.ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ με σκοπό την ανοικοδόμηση πολυκατοικίας.

Τα έργα σταμάτησαν για αρκετά χρόνια καθώς βρέθηκαν αρχαία στο εν λόγω χωράφι, η εταιρία που ανέλαβε το έργο για άγνωστο λόγο χρεοκόπησε και η περιοχή έμεινε άχτιστη. Το σημείο πλέον συσσωρεύει λιμνάζοντα νερά και σκουπίδια με αποτέλεσμα οι γύρω περιοχές να έχουν γεμίσει κουνούπια. Οι κάτοικοι αναφέρουμε πως ούτε παράθυρο δε μπορούμε να ανοίξουμε πλέον γιατί εισβάλουν κατά δεκάδες μέσα στα σπίτια μας και ακόμα είναι άνοιξη. Θα σκάσουμε σαν τα ποντίκια μέσα στο σπίτι μας. Οι διπλανές πολυκατοικίες κατακλύζονται από κατσαρίδες και φέτος υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης και αρουραίων.

Να αναφέρουμε πως πέρσι η γειτονιά πλήρωσε από τη τσέπη της – μιας και τους περισσεύουν λόγω ανάπτυξης και εξόδου από τα μνημόνια που έσκισε ο κ. Τσίπρας – για να αδειάσουν τα νερά, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάθε χρόνο. Παρουσιαστήκαμε στον Δήμο Αθηναίων, στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα που έχει απόσταση μόλις 200μ από το σημείο, στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στο Υγειονομικό ΑΘηνών, στον συνήγορο του πολίτη και άλλα πολλά. Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε ήδη. Ο ένας μας έστελνε στον άλλο!!! Συγκεκριμένα το ΚΕΕΛΠΝΟ μας συμβούλεψε να πιάσουμε ένα έντομο σε σακουλάκι για να το ελέγξουν εάν είναι επικίνδυνο….Αν δηλαδή αποφανθούν ότι δεν είναι επικίνδυνο δε πειράζει..Ζήστε με τα κουνούπια κύριοι!!!!  Τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτή τη παραπαίουσα χώρα. Εν έτη 2018 θέλουμε να λεγόμαστε και Ευρωπαϊκή χώρα ενώ δε φροντίζουμε ούτε τις γειτονιές μας.

Δε γνωρίζουμε τι άλλο πρέπει να κάνουμε σαν κάτοικοι πλέον, είμαστε σε αδιέξοδο και η επόμενη κίνησή μας είναι να φωνάξουμε τα κανάλια γιατί όπως γνωρίζουμε σε αυτή τη χώρα ΜΟΝΟ αν δημοσιοποιηθεί κάτι δραστηριοποιείται ο “οργανισμός”. Αλλιώς να είναι καλά ο φραπές που πίνει ο κ. Πολάκης και ο ήλιος να κάνουμε κανένα μπάνιο.

Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορούμε να κάνουμε ας επικοινωνήσει στο Μακελειό να μας βοηθήσει.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΟΛΩΝΟΥ

kolonos4kolonos5kolonos1kolonos2kolonos6kolonos7kolonos8kolonos9

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μενω απο την αλλη μερια της περιοχης-οχι κοντα-και τα βλεπω και εγω μεσα στο σπιτι και στο μπαλκονι. εκανα τηλεφωνικη καταγγελια στο 1539 και θα στειλουν εποπτη δημοσιας υγειας μετα το πασχα….το προβλημα ειναι πραγματικα πολυ μεγαλο. τωρα καταλαβα τι ειναι αυτα τα εντομα που βλεπω τη τελευταια βδομαδα. αναμενουμε…

  2. Για τα κουνούπια φυτέψτε λεβάντες ή έχετε αιθέριο έλαιο λεβάντας…. δεν πλησιάσει κουνούπι με τίποτε….

    Για τα νερά….. ρίχτε μέσα έναν λαθρό και φωνάξτε την πυροσσβεστική να τραβήξει τα νερά…..
    Για τα ποντίκια αδέσποτα γατιά τα οποία ΔΕΝ θα τα ταϊζετε….
    Και για τις κατσαρίδες…. μάζεμα και εξαγωγή στην Κίνα να βγάλετε κανα φράγκο για να καλύψετε τα μέχρι τώρα έξοδα!!!

Comments are closed.