ΒΙΝΤΕΟ – “ΦΩΤΙΑ” για τους ΡΟΜΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! “Ναρκωτικά, λεφτά, καλάσνικοφ και … γκέτο”

Κοινοποίηση:
menidi_roma1

“Ονομάζομαι Παπαδόπουλος Γεώργιος και τα τελευταία χρόνια γίνομαι μάρτυρας απίστευτων καταστάσεων. Κατοικώ στην Αυλίζα Αχαρνών και πραγματικά τα όνειρα και οι κόποι μιας ζωής πάνε χαμένα. Τι εννοώ. Διαβάζω άρθρα για τους Ρομά και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Που πάει η πατρίδα μας?

Στην Ελλάδα σήμερα ζούνε 250.000 τσιγγάνοι’ οι μισοί από αυτούς είναι εγκατεστημένοι και σχετικά ενταγμένοι στον κοινωνικό ιστό, δηλαδή έχουν δουλειά και έχουν συμμετοχή τουλάχιστον στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση .

Εμείς πάντως εδώ στο Μενίδι το μόνο που βλέπουμε είναι Ρομά να πουλάνε ναρκωτικά και να επεκτείνονται συνεχώς αγοράζοντας σπίτια με μετρητά χρήματα, που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, για το πως βρεθήκαν στην κατοχή τους. Εμείς πληρώνουμε όλους τους φόρους και τα τιμολόγια από δεκο. Αυτοί κλέβουν τα δημόσια αγαθά και το μονο που κάνουν πουλώντας ναρκωτικά από τα σπίτια τους είναι να βάζουν τέρμα τα τεράστια ηχεία τους μετατρέποντας ολόκληρες περιοχές σε γκέτο. Ο μόνος λόγος είναι γιατί θέλουν να φύγουμε όλοι, για να κάνουν αυτό που θέλουν.

Απορώ γιατί σε κάποιον που βάζει ολόκληρη την νύκτα τέρμα την μουσική, πίνοντας και πυροβολώντας με καλάσνικοφ, δεν μπορεί το κράτος να τον συλλάβει και να τον τιμωρήσει. Γιατί τουλάχιστον δεν του βάζει υπέρογκα πρόστιμα όπως θα έκανε σε εμάς τους υπόλοιπους πολίτες , τα οποία θα του δεσμεύσουν την οικία αν δεν συμμορφωθεί.

Και δεν μιλάω για γκέτο. Μιλάω για τρία σπίτια στην Μόρνου και άλλα τρία επί της Μενελάου Λουντέμη με Σαμαρίνας. Επι Σαμαρίνας και Κρώμνης χτίστηκε νύχτα παράνομα οίκημα στο οποίο κάθε νύκτα το εμπόριο ναρκωτικών οργιάζει. (Παιδάκια τα πουλάνε και ο πατέρας απλά κάθετε στο δώμα)

Μαθαίνω ότι σύντομα θα  αγοράσουν ένα ακόμα σπίτι επί της Καίστρου (από τρομοκρατημένο ιδιοκτήτη)  με τίμημα 150.000 ευρώ. Το κράτος που είναι? Μας οδηγούν στο χάος. Στο γκρεμό. Έσοδα από όπου νάνε? Αν και επειδή είναι μαύρα και μετρητά αποκλείεται το κράτος να πάρει το παραμικρό.  Αυτό είναι πια η πατρίδα μου? Δυστυχώς όλα τα παραπάνω υπάρχουν σε βίντεο. Κάποια στιγμή θα τα καταθέσουμε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Λυπάμαι που θα στραφούμε ενάντια στην πατρίδα μου αλλά δυστυχώς αυτοί που την διοικούν έχουν ξεχάσει τα πιστεύω του ΕΛΛΗΝΑ και τις αρχές μας”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

3-3-2017

Με τιμή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος.    geopapadopoulosmenidi@gmail.co m

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. που να δειτε γυφτοβασιλιαδες με ξενοδοχεια σε νησια, σπιτια κ κτιρια απο γρανιτη, επιπλωση απο χρυσο, ρολεξ χρυσα, αυτοκινητα ακριβα, ταξιδια εκτος και να εχουν την ανοχη της συγκυβερνησης συριζα ανελ που τους δινουν επιδοματα κ εκμεταλλευονται τους πιο αδυναμους δικους τους, στα σχολεια μονο οι γονεις για να περνουν τα επιδοματα και φυσικα ποσα ανυπαρκτα παιδια με ψευτικες ταυτοτητες ή παιδια που τα χουν ολοι οι ρομα δηλωμενα δικα τους και ολα αυτα τα γνωριζουν πολιτικοι διοικητες αστυνομιας και δημαρχοι και δεν μιλανε γιατι ολοι περνουν οτι τους αναλογει για να μην ανακατευονται

  2. …δεν μου λες,ρε γεωργιε,εσυ εισαι αυτος που κατηγγειλε στην πολεοδομια τον γειτονα του με αποτελεσμα να χρεωθει με 80000 ευρω προστιμο ο ανθρωπος…??!!…κατα τ”αλλα μας μαρανανε οι σκατορουμανοβλαχοι…!!!

  3. Φταιει το μπουρδελο συστημα που δινει τα επιδοματα χωρις ορια…αν βαλει σαν προυποθεση το ποινικο μητρωο του καθε δικαιουχου..και αν εχει μεγαλο ποινικο να του κοβει μηνες επιδοματων..οσο απασχολουν τη δικαιοσυνη συχνα τοσο περισοτερους μηνες επιδοματων να κοβοντε..οποιος ειναι φυλακη να μην δικαιουτε επιδομα και ψηφο..μας πνιγουν οι κακοποιοι και το εγκλημα και το κωλοκρατος τους επιδοτουν

  4. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ.

  5. ΓΥΦΤΟΙ ΡΕ, ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ “ΡΟΜΑ” ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ! ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!…

  6. ειναι απλο. βαζεις στρατο και αστυνομια να τους μαζεψει. τους βαζεις σε καραβια γεματα εκρηκτικα και ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακι μετα.

  7. Κλέβουν αυτοκίνητα, παραποιούν πλαίσια,έχουν πλαστές άδειες καί τελικά τό κράτος δέν δίνει τό αυτοκίνητο στόν ιδιοκτήτ του.

  8. η λυση ειναι απλη……….
    κατ αρχας τα ναρκωτικα τα κανουν ατομα χαζα, που δεν εχουν γνωση το κακο που κανουν στον εαυτο τους, λιγη πρεζα απο μια γκομενα και μετα ειναι αργα , εξαρτηση κλπκλπ…..
    βεβαια οι γυφτοι δεν ειναι οι μονοι που κονομανε, να δεις το δικαστικο κυκλωμα τι κονομαει, ασε δε και την αστυνομια που δινει προστασια……… δηλαδη με λιγα λογια εμποριο κατι δις και βαλε………..
    οποτε η λυση ειναι μια……. το κρατος πουλαει ναρκωτικα νομιμα και μερος απο τα κερδη πανε για εκπαιδευση παιδιων σε σχολεια κλπ φοροι, δουλειες, ουτε γυφτο-δικηγοροι,μπατσοι, βαπορακια,και τοσα αλλα ωραια……….αυτοματα ολα αυτα μας τελειωσαν…. πως δηλαδη στα τσιγαρα γραφουν σκοτωνει……. πως δηλαδη οι περισσοτεροι εχουν κοψει το κωλοτσιγαρο που για μενα ειναι πολυ χειροτερο απο την πρεζα κοκα? μη φοβαστε πως τα παιδια θα τρεξουν να αγορασουν, αυτοι που ειναι βλακες ναι αλλα θα το κανουν πιο πολυ αν ειναι απογορευμενο γιατι εχει μια ελξη αυτο……. οποιος καταλαβε καταλαβε……… αντε βλακες…….

    1. “οποτε η λυση ειναι μια……. το κρατος πουλαει ναρκωτικα νομιμα ”
      100% σωστός…αλλα
      ” ειναι πολλα τα λεφτα Αρη…”

  9. ξερετε κανενα γυφτο να δουλευει σε εργοστασιο???….στο δημοσιο???…..η εστω οικοδομος η ψαρας???????…..δεν εχουν κολλησει ουτε ενα ενσημο στην ζωη τους…..και τους δινουμε και επιδοματα……και μας κλεβουν και απο πανω…..

  10. το ιδιο προβλημα εχω κι εγω αγαπητε μου οποια υπηρεσια κι αν εχω καλεσει αδιαφορει σας καταλαβαινω απολυτα

  11. Σκατόγυφτοι η πιο άτιμη φάρα !
    Καρκίνωμα στην ελληνική κοινωνία.

  12. ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΙ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕς ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ Κ ΣΑΝ ΜΑΝΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗς ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ Κ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ.
    ΕΑΝ Η ΜΑΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΑΝΑ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΥ ΑΜΥΑΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙςΚ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.

Comments are closed.