ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! U.F.O. στον ελληνικό ουρανό…

Κοινοποίηση:
Ufo5

Ένα U.F.O. εμφανίζεται στον ουρανό της Ελλάδας. Φίλη αναγνώστρια το κατέγραψε σε βιντεο και μας στο στέλει. “Στέλνω video με θέαση ΑΤΙΑ το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου στην Σκύρο. Καθώς κάναμε την βόλτα μας στα σοκάκια του νησιού εμφανίστηκε κάτι σαν ιπτάμενος δίσκος με φώτα ο οποίος έμεινε για λίγα λεπτά πάνω από το σημείο και μετά εξαφανίστηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα προς τα ανατολικά του νησιού. Την στιγμή της θέασης δεκάδες τουρίστες ήταν παρόντες ενώ βγήκαν αρκετοί και απο τα μαγαζιά μόλις το άκουσαν. Το UFO δεν εμφανίστηκε ξανά ενώ πολλοί έμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα συζητώντας αυτό που μόλις είχε συμβεί.”

Δανάη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Drone ειναι όποιος πιστεύει ότι είναι ufo είναι και αυτός ufo….Ξυπνάτε ρε ραγιάδες του HOLLYWOOD..!!!

  2. UFO : Το τελευταιο Οπλο, της Νεας Ταξης Πραγματων . Λετε να ηταν, Ολογραμμα;;;

  3. τα drone εξυπνοπουλια δεν φευγουν με ταχυτητα οπως περιγραφουν αυτοι που το ειδαν γιατι σωνει και καλα ειναι drone και οχι κατι αλλο και η ανθρωποτητα απο εξωγηινο πολιτισμο δημιουργηθηκε και οχι με τα παραμυθια που μας ελεγαν οταν ειμασταν παιδια

  4. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “εξυπνάκηδες” ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (πολλές φορές μάλιστα δεν ξέρουν καν τη τύφλα τους)!,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ Drone!!! ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙ drone (προσωπικά πιστεύω πως δεν πρόκειται καν για ufo), μιας και η εξωπραγματική επιτάχυνση και ταχύτητα εν συνεχεία του αντικειμένου τύπου “ufo” δεν προβλέπεται καν για μαχητικά τελευταίας γενιάς και όχι μόνο!!!

  5. Οι Ελλανιοι θα είναι!!…Πραγματοποιούν έλεγχο της τουριστικής κίνησης στα νησιά της Ελλάδας αυτή τη περίοδο!!!

  6. δεν εχετε ξαναδει drone στο χωριο σας μαλλον

  7. UAV-Drone με τηλεχειριστηριο ειναι, και φωτιζει απο τα led που εχει στους ελικες.

Comments are closed.