ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Βούλιαξε” η Μυτιλήνη από πράκτορες της ΜΙΤ – Χρησιμοποιούν τους ΛΑΘΡΟ για να… – Ύπνος βαθύς στο Μαξίμου

Κοινοποίηση:
episodia-moria-thessnews_1

Οι Κούρδοι είναι απολύτως βέβαιοι πως τα όσα συμβαίνουν στη Μόρια της Μυτιλήνης με τα σοβαρά επεισόδια που ξεσπούν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών δεν είναι τυχαία.

 

Αντιθέτως είναι πεπεισμένοι πως τα επεισόδια υποκινούνται από την τουρκική ΜΙΤ, η οποία όπως λένε χρησιμοποιεί τους αντικαθεστωτικούς της Συρίας. Στο βίντεο που έχουν δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Κούρδοι, φαίνεται καθαρά η σημαία -λάβαρο των φανατικών αντικαθεστωτικών της Συρίας, οι οποίοι ελέγχονται απολύτως από τη ΜΙΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Aυτό το αίσχος συμβαίνει στην Ελλάδα. Εκτός απο όλα τα κακά προκαλούνε και ηχορύπανση. Ούστ βρωμιάρηδες έξωωωω!!!!!! Τα γκαρίσματα στη χώρα σας! Τέτοια σημαία κρατάνε οι τζιχαντιστές, δεν είναι η επίσημη της Συρίας, η σημαία της Συρίας αντί για πράσινο έχει κόκκινο και δύο πράσινα αστέρια στην άσπρη λωρίδα και όχι 3 κόκκινα. Ποιους ανεχόμαστε αυτούς που κόψανε κεφάλια Χριστιανών; Μια λαιμητόμο και τα πολιτικά σκουπίδια στη σειρά για εκτέλεση, που τους βάλανε στη χώρα μας ενώ αυτούς τους φυλάνε διμοιρίες!

Comments are closed.