ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ!! Μόλις ανακοινώθηκε ο επόμενος αγώνας του Conor McGregor…

Κοινοποίηση:
original

Πέρσι τέτοιον καιρό ζούσαμε στον ρυθμό του αγώνα της δεκαετίας όπως είχε ονομαστεί. Ένας από τους πιο διάσημους μποξέρ όλων των εποχών (Floyd Mayweather) εναντίον του πιο διάσημου μαχητή από το MMA, του Ιρλανδού πρωταθλητή Conor McGregor.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν γνωστά, με τον “The Notorious” να δίνει μεγάλη μάχη εκτός έδρας και εντός των κανόνων του μποξ. Από τότε μέχρι σήμερα περιμένουμε το επόμενο βήμα του. Και πρόσφατα σου είχαμε γράψει πώς πρόκειται να επιστρέψει στο κλουβί.

Το ξέρουμε πώς πολλές φορές αυτά λέγονται και μετά ξεχνιούνται, ότι πολλές φορές δεν είναι τίποτα άλλο από φήμες, να πούμε όμως πώς δεν το είπε όποιος και όποιος ότι επόμενος αντίπαλος του McGregor θα είναι ο Ρώσος Khabib Nurmagomedov. Το είπε ο Dana White, πρόεδρος της ομοσπονδίας UFC, και μάλλον ο λόγος του έχει βαρύτητα.

 

Ο Nurmagomedov τώρα είναι ο πρώτος Μουσουλμάνος που έχει κερδίσει παγκόσμιο τίτλο στο κλουβί, ο πρώτος Ρώσος που έκανε κάτι τέτοιο και ένας αθλητής με ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σερί στον χώρο με 26 νίκες και καμία ήττα. Βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα.

Αντίθετα η τελευταία ιντερνετική εμφάνιση του Conor McGregor σχολιάστηκε αρνητικά από τους fans του γιατί έδειξε να έχει βάλει κιλάκια παραπάνω.

View image on Twitter

Με αυτά και με αυτά όμως, μήπως όλοι αυτό το κλίμα πεισμώσει ακόμα περισσότερο τον “The Notorious” και επιστρέψει δριμύτερος για έναν επικό αγώνα με τον Ρώσο υπερπρωταθλητή; Μακάρι, αυτό περιμένουμε γιατί το θέαμα θα χτυπήσει σε αυτήν την περίπτωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: