ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-Βασίλης 25 ετών: «Βγάζω χρήματα κάνοντας live sex show στο internet. Είμαι άνεργος και έτσι βιοπορίζομαι» Tα «σκοτεινά μονοπάτια» του διαδικτύου…

Κοινοποίηση:
1445506

Μπορεί να έχουμε “μάθει” πια να λέμε σαν ποίημα την φράση “Οι Έλληνες πάντα βρίσκουν τρόπους να ζουν μέσα στην κρίση”, αλλά όπως φαίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση που θα συναντήσουμε σήμερα στη νέα μας ιστορία ζωής, είναι λίγο πέρα από όσα έχουμε ήδη ακούσει. Σήμερα, το Label News, γνωρίζει τον Βασίλη. Έναν νέο 25 ετών, ο οποίος βγάζει έναν κανονικό μισθό τον μήνα, χωρίς όμως να πηγαίνει κάθε πρωί στην δουλειά του. Ο Βασίλης δουλεύει βράδυ και δεν είναι μπάρμαν ή σερβιτόρος. Η επιλογή του μέσα στην οικονομική κρίση, όπως λέει και ο ίδιος, είναι τα live sex shows, αλλά όχι σε κάποιο μαγαζί. Η δική του προβολή, γίνεται για τα μάτια των χρηστών του διαδικτύου.

Βασίλη, αφού σε ευχαριστήσω που θέλησες να μιλήσεις στο Label News για την δική σου ιστορία ζωής, θέλω να μας πεις αρχικά πότε ξεκίνησες αυτά τα live shows.

Πριν από δύο χρόνια περίπου. Έψαχνα απλά να διασκεδάσω στο internet με άντρες που κάνουν διάφορα στην κάμερα για την ευχαρίστηση όσων βλέπουν και έπεσα πάνω στο site που ονομάζεται Chaturbate. Εκεί μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο εύκολο χρήμα μπορεί να βγάλει κάποιος.

Και πόσο εύκολο δηλαδή είναι αυτό το χρήμα;

Πολύ. Αρκεί να είσαι ωραίος, να ξέρεις τί αρέσει στον κόσμο να βλέπει και να τους προκαλείς να ρίχνουν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Εξάλλου έχει και tasks που μπορεί να περάσει ο θεατής ή ακόμη και “εισιτήρια” για πιο private shows.

Μίλησε μου λίγο για την διαδικασία των χρημάτων. Πώς βγάζεις χρήματα δηλαδή; Τί κάνει κάποιος που κάνει την δουλειά σου;

Δεν είναι ακριβώς δουλειά. Έχει και την ευχαρίστησή του όταν βλέπεις ανταπόκριση. Δεν είναι δύσκολο. Ανοίγεις την κάμερα και τότε σε όλους τους χρήστες εμφανίζεται η εικόνα μου με την ένδειξη ότι είμαι online. Στην αρχή είμαι πάντα ντυμένος, ακούω την μουσική μου και πίνω το ποτό μου.

Και προφανώς στην συνέχεια γδύνεσαι.

Εκεί είναι το μυστικό για περισσότερα χρήματα. Τους λες ότι για να βγάλεις ας πούμε την μπλούζα σου, πρέπει να συμπληρωθεί ένα ποσό. Το μυστικό είναι ότι μόλις συμπληρωθεί το ποσό, να βγάλεις όποιο ρούχο έχει μείνει πάνω σου για να δουν ότι κάνεις ότι λες και δεν τους κοροιδεύεις.

Και από κάποια στιγμή και μετά μένεις ολόγυμνος προφανώς.

Εκεί είναι το ζητούμενο. Μόλις μείνεις ολόγυμνος, τα tasks μεγαλώνουν και πρέπει να συμπληρωθεί ένα αρκετά καλό ποσό για να με δουν να τελειώνω.

Αυτοικανοποιείσαι δηλαδή μπροστά στην κάμερα;

Φυσικά. Οι περισσότεροι για αυτό μπαίνουν. Για να δουν κάποιον να αυτοικανοποιείται. Σκέψου ότι υπάρχει και μηχάνημα που συνδέεις με τον υπολογιστή σου και στο άκουσμα ενός tip δονείται για περισσότεροι ευχαρίστηση δική σου και των θεατών.

Και το θέμα με τα εισιτήρια που έλεγες;

Εκεί είναι κάποια καλά λεφτά, αλλά όχι ικανοποιητικά. Τα εισιτήρια έχουν να κάνουν πιο πολύ με private shows. Δηλαδή όταν θέλεις να τελειώσεις, τους καλείς να αγοράσουν εισιτήρια που θα τους επιτρέψουν να το δουν. Όποιος προλάβει πρόλαβε.

Η μεγαλύτερη απορία είναι αλλού όμως. Δεν φοβάσαι μήπως σε δει κάποιος γνωστός;

Για να είναι εκεί, τότε γουστάρει να βλέπει άντρες να αυτοικανοποιούνται. Δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό. Και οι δύο διασκεδάζουμε. Απλά εγώ διασκεδάζω με τον ήχο των χρημάτων που έρχονται σε μένα.

Δεν θεωρείται πορνεία αυτό; Δεν είναι παράνομο;

Όχι. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να δώσεις τα στοιχεία της ταυτότητάς σου, φωτογραφία της ταυτότητάς σου, τραπεζικό λογαριασμό και μία φωτογραφία που θα βγάλεις εκείνη την ώρα με την κάμερα που θα χρησιμοποιείς στα live. Πόσο πιο επίσημο πια;

Και από αυτό όπως λες και εσύ, βγάζεις έναν ολόκληρο μισθό.

Χτίστηκε όλο αυτό. Στην αρχή έβγαζα τα τσιγάρα μου. Στη συνέχεια όμως, όταν κάθε βράδυ εμφανιζόμουν, ο κόσμος έμπαινε και δεν είναι κόσμος μόνο από την Ελλάδα. Για αυτό με ρώτησες αν με δει κάποιος γνωστός. Αυτό είναι παγκόσμιος ιστότοπος. Μπορεί να σε δει κάποιος από την άκρη του κόσμου, όπως μπορείς να χαθείς και μέσα σε όλο αυτόν τον κόσμο.

Θα το σταματήσεις ποτέ;

Ναι. Όταν χτυπήσει το τηλέφωνό μου από τα τόσα βιογραφικά που έχω στείλει. Δεν γίνεται όμως να μένω άπραγος. Κάπως πρέπει να βγάλω τα έξοδά μου. Τώρα πια ζω από αυτό και θα συνεχίσω μέχρι να βρω μία δουλει

Συνέντευξη: Άκης Τσακίρης για το labelnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Otan πεθανεις κ σε αρπαξουν οι μαυροι δαιμονες κ σε ριξουν στο πυρ το εξωτερον θα σου ελθει κολπος
    Ασε τους παπαδες με το νεο ημερολογιο,πολλοι δεν πιστευουν σε κολαση κ παραδεισο ουτε στην κριση της Δευτερας παρουσιας
    Γι αυτο συνουσιαζονται με ανδρες,χωριζουν τις παπαδιες κ ζουν παρανομα,οι Δεσποταδες οργιαζουν κ ερχεται ο θανατος τους χτυπα την πορτα κ τσουπ στην κολαση,εκει που η καρδια τους ηταν υπηρετης του ΣΑΤΑΝΑ
    ευχομαι να αλλαξεισ ζωη κ να μετανοιωσεις εξομολογουμενος

Comments are closed.