Βασίλης Στεφανάκος: Σε θήκη κιθάρας είχε κρυμμένο το καλάσνικοφ ο εκτελεστής του! Το τηλεφώνημα που τον έβγαλε από το σπίτι και τον οδήγησε στο θάνατο

Κοινοποίηση:
60713821

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονική ενέδρα, με θύμα τον 57χρονο Βασίλη Στεφανάκο, «πρωταγωνιστή» στο χώρο της νύχτας τις τελευταίες δεκαετίες, η οποία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (17/01/2018) στη Λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι.

Δυο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, λευκού χρώματος, προσέγγισαν το αυτοκίνητο του 57χρονου και τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φύλακες, όπου εξέτισε πολυετή ποινή για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, οι δράστες πλησίασαν από την πλευρά του συνοδηγού, άνοιξαν την πόρτα, άδειασαν ένα γεμιστήρα καλάσνικοφ και διέφυγαν με κλεμμένη λευκή μηχανή τύπου Tiger.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο εκτελεστής φέρεται να είχε καλυμμένο το καλάσνικοφ σε θήκη κιθάρας!

Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν το υλικό από κάμερες που υπάρχουν στο σημείο, για την περίπτωση που έχουν καταγράψει συνεργούς των δύο εκτελεστών, πριν και μετά τη δολοφονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ Β. ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤ.ΧΙΟ : » ΘΑ ΧΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΜΑ ΖΩ. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ…» ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: