ΔΕΙΤΕ LIVE: ΔΙΠΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 13 ΝΕΚΡΟI ΚΑΙ 20 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:
DHcOUrFXoAAnycV.jpg


Βαν έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου στο κεντρικότερο σημείο του τουριστικού κέντρου της Βαρκελώνης, στις 17:05 το απόγευμα, σε μία κίνηση την οποία η Αστυνομία χαρακτήρισε ως τρομοκρατικό χτύπημα, προκαλώντας το θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό πάνω από είκοσι.

Το βαν ανέβηκε πάνω στον πεζόδρομο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, έκανε ελιγμούς πέφτοντας πάνω στον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, τοπικά Μέσα, κάνουν λόγο για εισβολή ενόπλων στο τουρκικό εστιατόριο Bar Lunas de Instanbul στη Las Ramblas, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν επισήμως και οι Αρχές. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν υπάρχουν όμηροι στο εστιατόριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοριές οι δύο ένοπλοι είναι οι δράστες της επίθεσης με το βαν, οι οποίοι έφυγαν από το σημείο της επίθεσης με τα πόδια και ταμπουρώθηκαν στο εστιατόριο. Μάλιστα, φαίνεται πως είχαν νοικιάσει και δεύτερο βαν, για να διαφύγουν από το σημείο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον δέκα ασθενοφόρα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το περιστατικό έγινε στον πεζόδρομο της Las Ramblas, ο οποίος ξεκινά από το κέντρο της πόλης και φτάνει μέχρι την παραλία της.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ οι σταθμοί του μετρό και του τρένου που βρίσκονται στο σημείο έκλεισαν.

Νεότερη ενημέρωση
Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων στο κέντρο της Βαρκελώνης στην πλατεία Las Ramblas – ίσως το πιο τουριστικό σημείο της πόλης – μετέδωσαν πριν από λίγο το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και AFP που επικαλούνται την ισπανική εφημερίδα La Vanguardia.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

DHcSRumXsAELxbU

Και δεύτερο περιστατικό σε εξέλιξη

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών με ανάρτηση στο Twitter αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό στην Placa Catalunya προειδοποιώντας τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

fc18c80b-a75d-47e7-9230-aed20a22b1b3

(Πρωτη ενημέρωση 18.27)
Βαν έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου στο κεντρικότερο σημείο του τουριστικού κέντρου της Βαρκελώνης.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες.

Το περιστατικό έγινε στον πεζόδρομο της Las Ramblas, ο οποίος ξεκινά από το κέντρο της πόλης και φτάνει μέχρι την παραλία της.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν πρόκειται για ατύχημα ή για εσκεμμένη πράξη.

4354816E00000578-4799836-image-a-20_1502984262848

435485D900000578-4799836-image-m-25_1502984437411

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Οι μουσουλμάνοι είναι φίλοι μας (ειδικά οι ακραίοι)
    Οι τούρκοι είναι αδέρφια μας (ειδικά αυτοί που διεκδικούν τα νησιά μας).
    Είναι κρίμα οι μετανάστες έχουν παιδιά (για τα παιδιά μας δεν είναι κρίμα που δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα) & πρέπει να τους τσουβαλιάσουμε στη χώραμας όλους χωρίς διακρίσεις.
    Ελληνες τα φιλεύσπλαχνά πρόβατα που οδεύουν στην σφαγή!
    Οπότε ΒΟΥΛΩΣΕ το σαν μ@λκας για να μην σε πούνε ρατσιστή οι ανθέλληνες που τα πήραν χοντρά για να καταστρέψουν την Ελλάδα & την Ευρώπη φυσικά!

  2. Kai όμως H BLAKEIA κυβερνά τον κόσμο, πάει ο καιρός των έξυπνων, πάρτε το χαμπάρι.
    Μέτρησε βλακοειδή, Φίλης ναρκωμένος – σε ύπνωση στο κυνοβούλιο, Βούτσης μακάκας γλείφει παgωτάκι στο κυνοbullio, ο παΤΕΡΑΣ υιού ΜΑΧΗΤΗ ΧΕΣΤΗ, ALEXIS με γκαζάκια έγινε αρχηγός κόμματος σε κώμα και το έφερε στην εκΣουσία για να σε κυβερνάει – ΞΕΣΧΙΣΕΙ, με γκόμενα παστρικιά μαντηλοφορούσα του ΙΣΛΑΜ και ΚΑΘΗGITRIA Πολυτεkniou – ΜΠΑΤΖΙΑΝΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ you know, που θα εκπαιδεύσει ΠΗΔΗΣΕΙ τα παιδιά μας, αυτό το τριχωτό μουνόχυμα – συντρόφι του ΑLEXIS, η πανεπιστημιακιά παστρικιά.
    ΈΤΕΡΑ ΙΣΛΑΜΟΕΙΔΗ ΠΙΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ; DRAGONA, REPOUSI, GABROGLOU, GAB, GAB απέ την ΠΟΛΗ, σε διατεταγμένη υπηρεσία για αφελληνισμό και ισλαμοποίηση των Ελληνόπαιδων, δημιουργεί προαιρετική την προσευχή των Ορθοδόξων μαθητών και διορίζει στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης αμόρφωτους, φανατικούς ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ιεροδιδασκάλους για να γαβγίζουν καθημερινώς το ΑΛΛΑΧ αυγάκμπαρ, τους οποίους θα πληρώνεις ΕΣΥ κι ΕΓΩ.
    Πάρτους με τα κλούβια αυγά, γρήγορααααααααααααααααα

  3. Ξέρω πολλές Ελληνίδες του κώλου που έχουν παντρευτεί Ισλαμοειδή αποβράσματα και τρώνε το ξύλο της αρκούδας. ΙΣΛΑΜ = βία, ανωμαλία, αίμα, πόλεμος ΜΩΑΜΕΘ = γερο ξεκούτης που πήγαινε με μικρά, παιδεραστής. Αναζητείστε στο διαδίκτυο σχετικά.
    Τι περιμένετε λοιπόν από τους βρωμιάρηδες οπαδούς του;
    Όταν μάλιστα θεωρούν την Ιβηρική χερσόνησο χαμένη τους πατρίδα.
    Διαβάστε λίγο Ιστορία. Ο Φερδινάνδος και η Ισαβέλα ξεκαθάρισαν τον τόπο τους από δαύτους και τώρα επανέρχονται δριμύτεροι.
    Καλά για το ΓΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ του ΣΥΠΡΑΛΕΞΗ του ΤΣΙΡΙΖΑΝΕΛ, ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

  4. Εμ δε θα έκλειψη το είδος απ την τρομοκρατία αλλά από την βλακεια

  5. ALLAX αυγά-γκμπαρ αυγά – γκμπαρ, αυγά αυγά, γαβ γαβ γαβ !!!!!!! ισλαμο – κολομπαράδες,
    Οι βρωμιάρηδες, οι άπλυτοι, οι κομπλεξικοί, οι μοσογύνηδες τα ερπετοειδή του ΙΣΛΑΜ, βγήκαν από τις πύλες της κολάσεως των στεππών και απειλούν πάλι με την προσφιλή τους αιματοχυσία όλη τη δυτική Ευρώπη. Τα βρωμοειδή τουρκομανο μογγόλια της στέππας, που τρώγανε και τρώνε ωμό ανθρώπινο κρέας, ονειρεύονται και πάλι τη μεγάλη Αυτοκρατορία τους.
    Πού είναι ένας ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ να τους αλυσο δέσει στα βάθη της γης, στα Τάρταρα, εκεί που τους αξίζει των ερπετοειδών, κι αυτών κια του ΑΛΛΑΧ αυγάκμπαρ τους.

  6. Δεν πειράζει,στη Βαρκελώνη οι περισσότεροι είναι αριστεροί και γουστάρουν τους κακόμοιρους ισλαμιστές πρόσφυγες…όπως και στο ελλαδιστάν.

  7. Ο Ερντογάν θα ισχυριστεί πώς είναι Γκιουλενιστές.

  8. Οταν υπαρχει πόλεμος…υπαρχουν κ θύματα!!!

  9. Ο σιχαμενος ο Βουτσης μας συγκρινει με αυτα τα μουσουλμανικα τερατα που δολοφονουν αθωους ανθρωπους. Ρε Βουτση δεν βλεπεις τα μουτρα σου καλυτερα που αναθρεψες εναν κλεφτη που απειλει να δολοφονησει ανθρωπους με Καλασνικοφ για να τους παρει τα λεφτα.. Για αυτο καραγκιοζη μνημονιακια λεμε Πατριδα Θρησκεια Οικογενεια , για να μην γινουν τα παιδια των Ελληνων σαν το κλεφτρονι το δικο σου. Καταλαβες βλαμμενε?

  10. Το CNNειπε ότι είναι τουρκικό ρεστοράν…μπα αποκλείεται τρομοκρατία… καθημερινότητα στην Ευρώπη αυτά τα περιστατικά όπως στον αυγανισταν τα παγιδευμένα οχήματα!!!

  11. αλαχ ακμπαρ.η ευρωπη της μερκελ χειροκροτηστε την

    1. ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΥ. ΟΡΣΕ ΒΛΑΚΑ

  12. Σιχαμένοι ισλαμιστές… αυτό είναι το ισλάμ…συνεχίστε να μας κουβαλάτε και άλλους λάθρο…σύντομα και στην Ελλάδα, αντίστοιχα σκηνικά…

Comments are closed.