Βίντεο: «Ταξιδιώτης από το μέλλον» περνά από ανιχνευτή ψεύδους και αποκαλύπτει τι… μας περιμένει!

Κοινοποίηση:
ImageHandler

Μια παράξενη συνέντευξη ενός νεαρού που ισχυρίζεται ότι έρχεται… από το μέλλον ανέβασε πριν από τέσσερις μέρες ένα κανάλι στο YouTube που ασχολείται με τα υπερφυσικά φαινόμενα, με το κλιπ να έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 330.000 προβολές.

Στο βίντεο του Apex TV βλέπουμε τον νεαρό Αμερικανό (του οποίου το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται και η φωνή έχει αλλοιωθεί για ευνόητους λόγους) να απαντά σε ερωτήσεις συνδεδεμένος σε έναν ανιχνευτή ψεύδους.

Ο «ταξιδιώτης» από το μέλλον, που αναφέρεται απλά ως Νόα, υποστηρίζει ότι ρίσκαρε τη ζωή του για να ταξιδέψει στην εποχή μας από το 2030. Μοναδικός του στόχος να εκπληρώσει την αποστολή του, που δεν είναι άλλη από το να μας προειδοποιήσει τι μας περιμένει μέσα στα επόμενα 12 χρόνια.
Ανάμεσα στις προβλέψεις του, είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγεί και θα ολοκληρώσει και την δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, αλλά και ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα «εκτοξευτεί» με αποτέλεσμα στην εποχή του τα ρομπότ να μπορούν να «φροντίζουν» εξ ολοκλήρου ένα σπίτι χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Όπως είπε ο νεαρός, το bitcoin θα διαδοθεί ακόμα περισσότερο, ωστόσο τα εθνικά νομίσματα δεν θα καταργηθούν. Όσο για το ποιος θα είναι επικεφαλής της Αμερικής το 2013, ο «ταξιδιώτης από το μέλλον» αναφέρθηκε σε μια μυστηριώδη φιγούρα ονόματι Ilana Remikee.

Στα… καλά νέα της ημέρας, οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν στον Άρη το 2028 και, την ίδια κιόλας χρονιά θα ανακαλυφθεί και το ταξίδι στον χρόνο!

Παρεμπιπτόντως, μέσα στα επόμενα 18 χρόνια η αντιγήρανση φαίνεται ότι θα κάνει άλματα, αφού ο Νόα υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι 50 ετών και έχει λάβει ένα ειδικό χάπι που τον κάνει να δείχνει 20 χρόνια νεότερος.

Πάντως στο βίντεο του Apex TV ο παράξενος αυτός άνδρας εμφανίζεται να λέει… την αλήθεια (ή τουλάχιστον να πιστεύει ότι τη λέει) αφού στην ερώτηση «είσαι πραγματικά ένας ταξιδιώτης από το μέλλον» η καταφατική του απάντηση «περνάει» με άνεση το τεστ του πολύγραφου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: