Βίντεο-σοκ: Ρεπόρτερ έπεσε νεκρός σε ζωντανή αναμετάδοση ταραχών στη Νικαράγουα

Κοινοποίηση:
gahona_708

Νεκρός από τα πυρά αγνώστων έπεσε ένας δημοσιογράφος στη διάρκεια ζωντανής αναμετάδοσης αντικυβερνητικών ταραχών σε περιοχή της Νικαράγουα.

 

Ο Άνχελ Γκαχόνα περιέγραφε εικόνες ενός κατεστραμμένου μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών καθώς βιντεοσκοπούσε με το τηλέφωνό του στην πόλη Μπλούφιλντς, στις νότιες ακτές της χώρας, ενώ ένας εικονολήπτης βιντεοσκοπούσε το περιστατικό πίσω του. Ο απευθείας σχολιασμός του μέσω Facebook έληξε με τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι. Όπως φαίνεται στις εικόνες ο Γκαχόνα έπεσε αιμόφυρτος στα σκαλιά ενός κτιρίου και πολλά άτομα που βρίσκονταν γύρω έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Ωστόσο, ούτε ο Ερυθρός Σταυρός, ούτε οι αρχές στη Νικαράγουα ήταν σε θέση να απαντήσουν σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβάντος. Tοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο ρεπόρτερ υπέκυψε στα τραύματά του.

Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες!

Άγνωστο παραμένει ποιος πυροβόλησε κατά του δημοσιογράφου. Συνάδελφός του δήλωσε στην τοπική εφημερίδα La Prensa ότι μόνον η αστυνομία και ομάδες που αντιμάχονταν τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές ήταν οπλισμένοι στην περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: