Βίντεο: Άνοιξε στον διανομέα χωρίς ρούχα- Η φάρσα που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο!

Κοινοποίηση:
fds

Η φαντασίωση όλων των ανδρών έγινε πραγματικότητα.

Μια γυναίκα θέλησε να κάνει πλάκα στον ντιλιβερά και έτσι τον περίμενε γυμνή όταν χτύπησε το κουδούνι με την παραγγελία, με αποτέλεσμα να τον αφήσει κάγκελο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ορισμένοι είτε το έχετε χάσει είτε ωςωςδεν άνθρωποι δεν είχατε ποτέ σας χιούμορ,σας βρίσκω απλά υπερβολικούς!!!Δεν του έκανε και ανήθικη πρόταση!! Ελεος !!

  2. Ε και τι έγινε; Ο πιτσαδόρος δεν έχει ξαναδεί γυμνή γυναίκα; Που είναι η πλάκα;

  3. Αυτό δεν θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση σε εργαζόμενο; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι φάρσα ή όχι, αν το είχε κάνει άντρας αυτό σε γυναίκα θα ήταν εντάξει;

    1. πες τα Κωστη…στη γυναικοκεντρικη κοινωνια που ζουμε

      Ο – Λ – Α συγχωρουντε αρκει να εχεις αιδοιο

    2. Μα φυσικά και ΔΕΝ θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση σε εργαζόμενο αφού το κάνει γυναίκα και φυσικά ΔΕΝ θα ήταν εντάξη αν το είχε κάνει αυτό άντρας σε γυναίκα.Άλλωστε,όπως λένε και οι φεμιναζί,ζούμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία όπου η πατριαρχία καταπιέζει την γυναίκα έχοντας την στριμωγμένη στον τοίχο και κατηγορώντας την για ότι και αν κάνει.Είναι λοιπόν λογικό σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία…μπλα…μπλα…μπλα…ο μόνος που θα είναι μονίμως κατηγορούμενος να είναι ο άνδρας…και ο μόνος λόγος για να μην σου φαίνεται λογικό όλο αυτό το μπλα…μπλα…μπλα…είναι να είσαι ένας μισογύνικο φαλοκρατικό γουρούνι που θεωρεί την γυναίκα πράγμα και την θέλει όλη μέρα κλειδωμένη μέσα στο σπίτι για να τον υπηρετεί.
      Το πιο λογικό όμως είναι ότι η κοινωνία που περιγράφουν οι φεμιναζί είναι η κοινωνία του δυτικού κόσμου…Αυτά!

Comments are closed.