Αφύλακτα τα χωριά των Βορείων Δήμων Λακωνίας – Οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους για να προστατευτούν!

Κοινοποίηση:
διαρρηκτες

Οι περήφανοι πολίτες των Βορείων Δήμων Λακωνίας,ζουν σε καθεστώς ανασφάλειας και με τον φόβο,καθώς οι διαρρήξεις σε οικίες και καταστήματα,αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Οι δράστες δρουν ανενόχλητοι και εισβάλουν με όπλα σε κατοικημένες και εξοχικές κατοικίες.

Μια περιουσία που απέκτησε ο καθένας με πολύ κόπο και που σίγουρα εκτός από μεγάλη οικονομική επένδυση είναι και συναισθηματική.

Για πρώτη φορά,μόνιμοι κάτοικοι των Βορείων Δήμων Λακωνίας,αναγκάζονται να φύγουν στα παιδιά τους στην Αθήνα,υπό τον φόβο των επαναλλαμβανόμενων διαρρήξεων.

Τα παιδιά τους,που διαμένουν στην Αθήνα,φοβούνται να κατέβουν στα χωριά,για την καθιερωμένη παραδοσιακή συλλογή ελαιοκάρπου.
Ζητούμε την προστασία της πολιτείας και όχι της μικρής δύναμης της αστυνομίας. Στα χωριά μας,δεν κατοικούν Ρομά.
Ως εκ τούτου,ζητούμε την ίδρυση μόνιμου αστυνομικού σταθμού στους βόρειους δήμους Λακωνίας. Μέχρι την ίδρυση μόνιμου αστυνομικού σταθμού στους βόρειους δήμους Λακωνίας.ζητούμε την μόνιμη εγκατάσταση περιπολικού της αστυνομίας στους βόρειους δήμους Λακωνίας.

Σε διαφορετική περίπτωση,οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και ίσως θρηνήσουμε θύματα.
Για το Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, Χρήστος Ηλ.Τσίχλης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: