ΑΦΙΞΗ ΠΟΥΤΙΝ το μεσημέρι: “ΑΣΤΑΚΟΣ” το κέντρο με 2.500 αστυνομικούς-ΚΛΕΙΝΕΙ η Αττική Οδός! ΥΠΟΜΟΝΗ σε όλους τους οδηγούς!

Κοινοποίηση:
poutinokok1504

Κλείνει η Αττική... Υπομονή σε όλους τους οδηγούς συστήνει η ΕΛΑΣ! Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί από το μεσημέρι και μετά οπότε και αναμένεται στην Αθήνα ο Ρώσος πρόεδρος - Από τις 15:00 μέχρι και τις 17:00 δεν θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από το αεροδρόμιο μέχρι και την Κατεχάκη

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας ενόψει της άφιξης του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν το απόγευμα.Στα μέτρα που έχει σχεδιάσει η ΕΛΑΣ για τον υψηλό προσκεκλημένο εμπλέκονται 2.500 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο. Στο σχεδιασμό θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχαν και άνδρες από την προσωπική ασφάλεια του Ρώσου προέδρου.

Στη λίστα των μέτρων περιλαμβάνονται συσκευές για ανίχνευση εκρηκτικών μηχανισμών αλλά και «κόφτες» στα κινητά τηλέφωνα, όπως σημειώνεται αναλυτικά σε σχετικό άρθρο που διαβάσαμε. Εκτός από το κέντρο της Αθήνας ένα δεύτερο παράλληλο σχέδιο αναπτύσσεται στο Άγιο Όρος, τον δεύτερο σταθμό της επίσκεψης Πούτιν στην Ελλάδα όπου εκεί έχουν αναπτυχθεί μέχρι και βατραχάνθρωποι πέριξ της Αθωνικής πολιτείας.

Λόγω των μέτρων όσοι κινηθούν στον άξονα αεροδρόμιο-Ηρώδου Αττικού από το μεσημέρι και μετά θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς η τροχαία θα προχωρεί σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, περιλαμβανομένων και διακοπών στην κίνηση των οχημάτων, ώστε οι μετακινήσεις του Ρώσου προέδρου να γίνονται στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Από τις 15:00 μέχρι και τις 17:00 δεν θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από το αεροδρόμιο μέχρι και την Κατεχάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: