Αυτό το εκπληκτικό σπίτι βρίσκεται στην Κρήτη και κέρδισε το μεγάλο βραβείο αρχιτεκτονικής! (δείτε μαγικές φωτογραφίες)..

Κοινοποίηση:
7-8b

Κι όμως, το σπίτι αυτό δεν είναι φανταστικό, αλλά υπάρχει και βρίσκεται στην Κρήτη! Εντυπωσιάζει, μαγνητίζει τα βλέμματα και σίγουρα αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Πρόκειται για ένα «παλάτι», που ανήκει σε γνωστό Κρητικό και είναι το αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας της αρχιτεκτόνισσας Άννας Γαρεφαλάκη, μίας Ηρακλειώτισσας με καταγωγή από το Καστέλι Πεδιάδος.

Η δημιουργία του ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015. Η εντυπωσιακή κατοικία έχει θέα στη θάλασσα, ενώ έντονο είναι το στοιχείο της φύσης και των βουνών.

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί και κάνει το σπίτι να φαντάζει ακόμα πιο επιβλητικό, σπίτι που θα ζήλευε ο καθένας!

Πηγή: Νέα Κρήτη

7-8a

 

7-8c

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. αντε ρε ζιλιαριδες οσα δεν φτανη η αλεπου τα κανη κρεβασταρια δεν σας αρεση γιατη δεν μπωριτε να το εχετε εσης να μηνετε με την ζιλια σας ουστ μια χαρα σπιτι εινε

  2. Σπίτι που δεν έχει πέτρα-ξύλο-κεραμίδια είναι για το φούτσο.

  3. Nick Ιδρωσε το κωλοτρυπιδι σαν εμενα και εσενα για να τα κανει. Πουτανας γιος θα ειναι και τετοιοι ανθρωποι δεν εχουν χαιρι. Να εχεις τοσα οσα χρειαζονται για να ζεις ανετα να μπορεις επιβιωσεις και να εχεις την δυνατοτητα να μεγαλωσεις τα παιδια σου αξιοπρεπως. Τα υπολοιπα ειναι περιττα!

  4. Ποιος ξέρει τι λαμόγιο είναι ο ιδιοκτήτης με τόσα λεφτά.

Comments are closed.