Αυτό είναι νέο τουφέκι που θα κατασκευάσει η Τουρκία

Κοινοποίηση:
690_4fc812c5-51df-48f4-a9dd-1b699309f0e2

Πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ το τουρκικό τουφέκι MPT 76 και άρχισε ήδη να χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό.

Το τουφέκι τύπου MPT 76 σχεδιάστηκε από Τούρκους μηχανικούς και η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.

Το τουφέκι στην αρχή χρησιμοποιήθηκε σε επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών και τώρα έχει αρχίσει η διανομή του και στις στρατιωτικές μονάδες, προκειμένου να εκπαιδευτούν σε αυτό οι Τούρκοι στρατιώτες.

Το τουρκικό τουφέκι MPT 76 ζυγίζει 4,18 κιλά και η εμβέλειά του είναι 600 μέτρα.

Το τουφέκι τουρκικής κατασκευής μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να πυροβολήσει με 700 σφαίρες και η ταχύτητα της σφαίρας το δευτερόλεπτο μπορεί να φτάσει τα 800 μέτρα.

Η παραγωγή του τουφεκιού γίνεται με κάννη 7,62 χιλιοστών, αλλά, αν υπάρξει ζήτηση, μπορεί η κάννη να παραχθεί και σε διαφορετικά μεγέθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπράβο στους δικούς μας ΠΡΟΔΟΤΕΣ που τα έκλεισαν ΟΛΑ.
    Η πρώτη τουφεκιά να είναι σε αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

  2. Κάθε λίγο εμπλοκή θα παθαίνει. Τουρκικό όπλο…Αστεία πράγματα. Δεν ξέρουν από τέτοια, δεν είναι ικανοί να κατασκευάσουν οποιονδήποτε μηχανισμό, είναι βλάκες, μόνο ψευτομαγκιές παράγουν. Καμία παράδοση σε κατασκευές δεν έχουν αυτοί οι ηλίθιοι. Την Μπομπάρδα, το κανόνι που χτυπούσε τα τείχη της Βασιλεύουσας το 1453 το είχε κατασκευάσει Ούγγρος. Οι Ευρωπαίοι όταν κάνανε Βιομηχανική Επανάσταση που ήτανε τα χαϊβάνια ; Στα χαρέμια και στα γλέντια. Ελεύθερη χώρα εκείνη την περίοδο, τι ανακάλυψαν ; Έναν Τούρκο εφευρέτη ξέρετε ; Όχι φυσικά… Δεν υπάρχει. Εκεί χάσανε και το παιχνίδι με τους υπόλοιπους ισχυρούς οι οποίοι ξέφυγαν τεχνολογικά και έγιναν πυρηνικές δυνάμεις. Κάποτε βάζανε τους γενίτσαρους (ξένοι ως γνωστόν όχι Τούρκοι) να επιτίθενται και ήταν όντως ισχυροί αλλά τα τελευταία χρόνια χρειάζεται να έχεις δική σου υψηλή τεχνολογία σε οπλικά συστήματα. Ποτέ δεν την ανέπτυξαν επειδή ήταν τεμπέληδες, βλάκες και μουσουλμάνοι κι έτσι έμειναν πίσω. Τώρα είναι αργά…Νταϊλίκια με συμβατικά όπλα δεν γίνονται.

Comments are closed.