Αυτό δεν το περίμεναν οι Τούρκοι – Θα τους πετάξουν έξω από την Κύπρο!!!

Κοινοποίηση:
ΤΟΥΡΚΟΙ9

Ότι και να κάνουν, το DNA νερό δεν γίνεται, και πολύ σύντομα οι Έλληνες της Κύπρου –και αυτοί που θεωρούνται τουρκοκύπριοι- θα διώξουν τον τούρκο κατακτητή από τα μαρτυρικά εδάφη της Μεγαλονήσου.

Το DNA έδειξε πως οι Τουρκοκύπριοι είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι, μια είδηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα και ανατρέπει τα δεδομένα στο Κυπριακό.

Πληθυσμιακή γενετική μελέτη που διενεργήθηκε υπό το Τμήμα Καρδιαγγειακής Γενετικής και το Εργαστήριο Δικανικής Γενετικής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) έδειξε πως Ελληνοκύπριοι και «Τουρκοκύπριοι» προέρχονται από την ίδια γενετική δεξαμενή, η οποία άρχισε να διαφοροποιείται μόνο τους τελευταίους αιώνες.

Στοιχεία της έρευνας δημοσίευσε η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».

Η μελέτη δημοσιεύτηκε, όπως διαβάσατε στο el.gr, στις 16 Ιουνίου 2017 στο επιστημονικό περιοδικό «PlosOne».

Οι ερευνητές ανέλυσαν, τα τελευταία δύο χρόνια, δείγματα DNA που έλαβαν από 344 Ελληνοκύπριους άνδρες, με γεωγραφική κατανομή από όλη την επικράτεια της Κύπρου που δεν είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους και τα συνέκρινε με τα δείγματα 380 Τουρκοκυπρίων ανδρών που επίσης δεν είχαν οποιαδήποτε συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Τουρκοκύπριοι άνδρες είχαν κυπριακή καταγωγή (δηλαδή όχι έποικοι από το 1974 και εντεύθεν).

Το επιστημονικό εύρημα της πληθυσμιακής γενετικής μελέτης είναι ότι η πατρική καταγωγή Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων προέρχεται κυρίως από την ίδια γενετική δεξαμενή, σε βαθμό τέτοιο ώστε να θεωρείται περίπου πως πρόκειται για τον ίδιο πληθυσμό.

Βέβαια, εγκυμονεί ο κίνδυνος, η εν λόγω έρευνα να χρησιμοποιηθεί από τα συμφέροντα που επιδιώκουν «ένωση» της Κύπρου βάσει του σχεδίου Ανάν, δηλαδή μετατροπή του ελεύθερου ελληνικού κράτους σε κοινότητα, εξαρτημένη από την Άγκυρα.

Ειδάλλως, η αλήθεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανασταλτικός παράγοντας των τουρκικών σχεδίων κατάληψης ολόκληρου του νησιού.

Άλλωστε, η ίδια η Τουρκία έχει εκατομμύρια εξισλαμένων ελληνογενών σε Μικρά Ασία, Ανατολική Θράκη και Πόντο και σύντομα θα έρθει και η δική τους ώρα να διώξουν τους Τούρκους από τα εδάφη του Ελληνισμού.

Δείτε «Τουρκοκύπριους» και «Τουρκοκύπριες» με παραδοσιακές φορεσιές τους, παρόμοιες με των υπόλοιπων Ελλήνων των νησιών.

Τα χαρακτηριστικά τους ελληνικά και όχι «ανατολίτικα» ή «μογγολικά».

Μ1 Μ2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: