ΑΥΤΟΣ ο Θρασύς και Ανιστόρητος «ΚΥΡΙΟΣ» αμφισβητεί την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
KYRIOS

Σε μια περίοδο όπου παίζοντα τεράστια και πολύ επικίνδυνα γεωπολιτικά παιχνίδια στην περιοχή μας, σε μια περίοδο όπου οι φωτιές μαίνονται γύρω από την χώρα μας, σε μια περίοδο που η Τουρκία καραδοκεί να μας δώσει καίριο χτύπημα, έρχεται και ο… κύριος αυτός από το γνωστό ελληνόφωνο κανάλι του Φαλήρου να μας διδάξει… ιστορία και το κυριότερο, να κάνει και εξωτερική πολιτική σιγοντάροντας τους εθνικιστές των Σκοπίων που ευκαιρία ζητούν να προωθήσουν τις θέσεις τους σε διεθνές επίπεδο. Θαυμαστέ τον κύριο αυτό από το κανάλι που θέλει να αλλάξει όλη την ελληνική ιστορία με συνωστισμούς στην Σμύρνη και άλλα χαρακτηριστικά ! Περιμένουμε τις αντιδράσεις των πανΜακεδονικώνΣωματείων.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΦΡΕΝΑΣ???? ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΠΑΙΔΕΙΑ

  2. Ποιος κύριος ; η δουλεία του δημοσιογράφου είναι να σκαλίζει να βρει την αλήθεια, αυτός εδώ σκαλίζει τον κώλο του.

  3. Εδώ ρε βλακα δεν ξερεις που είναι οι γαργαλιανοι και θα ξερεις για την μακεδονια ;

  4. Περιμένουμε τις αντιδράσεις των πανΜακεδονικώνΣωματείων.

    OLI STO MAKEDONIKO SOMATIO NA PAROUN APO ENA TSEKOURI STO HERI KE O KATHE ENAS NA KOPSI APO ENA FORTIO KSILA, AFOU KOPSOUN TA KSILA , NA PANE KE NA PIASOUN AFTO TO BLIMA, NA TON ANAPSOUN MERIKES SFALIARES , ETSI OSTE NA MIN MBORESI NA KSANAMILISI AFTI I BROMIKI GLOSA…!!!
    OTAN KOBIS KSILA,TO HERI BARENI, PERNI TIN DINAMI BAROUS ,KOPSIMO KSILOU, ME TRIS SFALIARES THA FERI TO MIALO STIN THESI TOU, KE I GLOSA TOU DEN THA KSANAKANI EMETO BROMIAS !!!!!!!!!!!

    AFTI INE I APANTISI, TA LOGIA INE PERITA, ME LOGIA MONO ME TA LOGIA MENIS…,PRAKSIS KE OHI LOGIA …!!!

  5. Ο Μπογδανος εκτος απο αδελφη ειναι και Νεοφιλελες,αυτοι μαζι με τους κομμουνιστας διαγκωνιζωνται ποιος θα ξεπουληση πιο γρηγορα την Ελλαδα,ενα τομαρι καθεστωτικο ειναι και τιποτα αλλο.

    1. Aδελφή…. ΚΩΛΌΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΒΆΖΟ ΑΠΌ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

  6. Μακαρι Μπογδανε να σε σκοτώσουν και να σε σέρνουν και εσενα οι σιωνιστές εργοδότες σου σε ολο τον δυτικό κόσμο.

    Υ>Γ Δεν θα σε τιμήσουμε ουτε θα γράψουμε κανένα τραγούδι για εσένα

  7. ΡΕ ΣΥ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΔΕ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

  8. Μια χαρα τα λεει. Οι Ελληνες εκαναν εθνοκαθαρση στην Μακεδονια για να λενε μετα ότι είναι Ελληνικη.
    Έσφαξαν κοσμο και κοσμακη.

    1. Δεν τα μαζευεις να πας στην Αλβανια η στα Σκοπια για να εχεις τη συνειδηση σου ησυχη. Ζητας πολιτικο ασυλο και θα σ’ εχουν και πρωτο θεμα στις ειδησεις τους.

    2. Κατι αλβανικα σκουπιδια σαν και σενα θελουν μια εθνοκαθαρση ηλιθιο σκουπιδι

    3. Ρε χαρζτιλικωμενε βλακα νομιζεις δε σε χουμε παρει χαμπαρι? Η Μακεδονια ηταν ειναι και θα ειναι Ελληνικη οτι και να κανεις…απο την εποχη του Μ.Αλεξανδρου μεχρι σημερα…μαθε τα βασικα απλυτε ανθελληνα

    4. Κάνε μας τη χάρη και πήγαινε γαμησου από μόνος σου ρε αλβανέ. Αντε για να μη σε στείλω εγώ

  9. Μπογδανος Τουρκορεπουση φιλης λαθροζευγος τασια δριτσα μουζαλαχ μπουταρης αμετρητα πλεον τα ανθελληνικα σκουπιδια στη χωρα.Α ξεχασα και την σκατιανα.Βρωμα και δυσωδια

  10. ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ! ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Comments are closed.