Αυτός ο άνδρας ΣΥΖΕΙ με δυο γυναίκες και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι!!!- Μόλις μάθαμε τον λόγο πέσαμε κάτω…

Κοινοποίηση:
αντραςςς

Η σχέση αυτή μας κάνει πιο ευτυχισμένους ανθρώπους και καλύτερους γονείς, υποστηρίζει – Περιστασιακά καλούν και τέταρτο άτομο ως… guest στο κρεβάτι τους

Το παρατσούκλι «ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο» δεν είναι κάτι που αποδέχεται αδιαμαρτύρητα ο Adam Lyons, ένας Βρετανός που συζεί με δύο γυναίκες στο Όστιν του Τέξας των Η.Π.Α., με τις συντρόφους του όχι μόνο να «ανέχονται» η μία την άλλη και να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, η παρούσα ευτυχία του δεν είναι θέμα τύχης αλλά επιλογών, και ο καθένας μπορεί να αναζητήσει την ευτυχία σε ένα αντισυμβατικό μοντέλο οικογένειας όπως το δικό του.

Ο 36χρονος άνδρας που κατάγεται από το Λονδίνο ζει στο ίδιο σπίτι και κοιμάται στο ίδιο (extra large) κρεβάτι με τις όμορφες εpωμένες του, Brooke Shedd και Jane Shalakhova.

Η ιδιότυπη αυτή οικογένεια έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά (καρπός του έpωτα του Βρετανού με την Brooke) και τώρα περιμένει το… πέμπτο μέλος της, αφού η bis#xual Jane είναι επίσης έγκυος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στη Mirror, τόσο ο Lyons όσο και οι όμορφες γυναίκες της ζωής του δηλώνουν πανευτυχείς και πιστεύουν ότι η αρμονική οικογενειακή τους ζωή θα γίνει ακόμα καλύτερη όταν γεννηθεί το μωράκι τον Ιούλιο.

«Είναι υπέροχο που μεγαλώνουμε όλοι μαζί τα παιδιά μας. Το συζητήσαμε εκτενώς μεταξύ μας και συμφωνήσαμε ότι δεν υπάρχει «δικό σου» και «δικό μου» σε θέματα μητρότητας και πατρότητας.

Με τα παιδιά οι επίσημοι τίτλοι μας είναι «Μπαμπάς», «Μαμά» και «Μαμά». Στην περίπτωσή μας, η συμβίωση τριών συντρόφων είναι μακράν πιο λειτουργική από εκείνη των δύο», εξηγει ο 36χρονος.

Ο ίδιος θεωρεί ότι η αντισυμβατική οικογένεια που δημιούργησε με τις δύο εpωμένες του «ειναι το μέλλον», αφού πρόκειται για ένα μοντέλο που επιτρέπει στους εμπλεκόμενους να είναι καλύτεροι γονείς και σύντροφοι.

Οι καθημερινές αγγαρείες, η τριβή μέσω της καθημερινής επαφής, η πλήξη στο κρεβάτι… όλα αυτά τα προβλήματα που χαρακτηρίζουν τις συμβατικές σχέσεις μετά από μερικά χρόνια, αντιμετωπίζονται πολύ πιο εύκολα όταν μπει και τρίτο άτομο στην εξίσωση!

Όπως αναφέρει ο Lyons, όταν άρχισε να συζεί με τις δύο γυναίκες του πριν από 5 χρόνια η κατακραυγή ήταν μεγάλη, ωστόσο οι τρεις εραστές έμαθαν να μη δίνουν σημασία στη γνώμη του κόσμου.

Ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με τα δικά τους ηθικά στάνταρ, προσκαλώντας μάλιστα περιστασιακά ως… guest και τέταρτο άτομο στο κρεβάτι τους.

Όσο για τα παιδιά τους, αυτά μεγαλώνουν «φυσιολογικά» (σύμφωνα πάντα με τον 36χρονο) απολαμβάνοντας τη φροντίδα τριών γονιών αντί για δύο, και χωρίς να γνωρίζουν περισσότερα απ’ όσα πρέπει για την ιδιότυπη σχέση των γονιών τους.

Όπως πιστεύει μάλιστα ο Βρετανός, αυτός ο… πρωτοποριακός τρόπος ανατροφής θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο ανοιχτόμυαλοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. τι λες ρε αρχηγε εδω μια εχουμε και ειμαστε να παρουμε τα βουνα με δυο τι θα κανουμε?

    1. Αυτός μπορεί να έχει δύο, αλλά δεν είναι ελεεινίδες…

Comments are closed.