Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ξυλοφόρτωσε τον εφοριακό στην Πάτμο: Ήθελα να τον πνίξω! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
PIC

Αμετανόητος εμφανίζεται ο επιχειρηματίας που επιτέθηκε και ξυλοφόρτωσε τον εφοριακό στο νησί της Πάτμου το περασμένο Σάββατο.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha o επιχειρηματίας αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αν ήξερα ότι ήταν εφοριακός θα τον έπνιγα στη θάλασσα!».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον αμετανόητο δράστη ο οποίος αναφέρει ότι κυνήγησε τον εφοριακό μέχρι έξω από το αστυνομικό τμήμα και πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη!


Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν ένας καταστηματάρχης συνελήφθη διότι – όπως υποστηρίζουν οι εφοριακοί – γρονθοκόπησε στο κεφάλι ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο οποίος μαζί με δύο συναδέλφους του πραγματοποιούσαν ελέγχους σε επιχειρήσεις, προκειμένου να αποκαλυφθούν περιπτώσεις φοροδιαφυγής.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό και κάνει λόγο για «μεροκάματο του τρόμου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Όσοι λένε ξύλο στους ελεγκτές ανήκουν στην κατηγορία των λαμόγιων. Δεν μπορούν οι φοροφυγάδες και να μας κλέβουν και να πουλάνε τσαμπουκά. Ότι κλέβουν αυτοί το πληρώνουμε εμείς οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Όχι μόνο πρόστιμο,αλλά και αυτόφωρο με καταδίκη και κλείσιμο της επιχείρησης για δεκαπέντε έως τριάντα ημέρες, μόνο έτσι θα συνετιστούν τα λαμόγια. Αυτοί και οι πολιτικοί μας έφτασαν στην πτώχευση και στα 400 € μισθό.

    1. δεν ανήκουν αναγκαστικά στη κατηγορία των λαμογιών
      υπάρχει μια γενικευμένη αγανάκτηση λόγω της υπέρογκης φορολογίας
      εκτός κι αν θεωρείς λογικό, ένας επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας να αποδίδει περίπου το 70% των κερδών του στο κράτος

  2. Οποίος νομίζει ότι ο λόγος που πτοχευσαμε είναι επειδή κάποιος δεν έκοψε απόδειξη για ένα σουβλακι η ο υδραυλικός που ηρθε να σου φτιάξει την βρύση και τα πήρε μαύρα…..είναι απλά για γέλια καλό είναι να φυγή από την Ελλάδα μήπως ανέβει λίγο ο μέσος όρος iQ
    Πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος από την Πάτμο
    Παράδειγμα για όλους εμας

  3. Ξυλο μονο ; Σουβλισμα στα πουσταρια που υπηρετουν το αποικιακο ανθελληνικο κρατος των κομματοσυμμοριων .
    Γνωριζουν πολυ καλα οτι ακομη και το συνταγμα τους λεει οτι εχουν διακαιωμα και ωφειλουν να μην υπακουουν σε αντιστυνταγματικους νομους .
    Ρε πουσταρια κοντα ειναι η μερα που μαζι με δαυτους μαζι τους θα πατε και σεις που κυνηγατε τον ερμο τον Ελληνα .
    Ειναι πατριωτικο καθηκον του καθενος να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ στο ελληνοφωνο ανθελληνικο κρατος . Πεινουν οι Ελληνες και οι ξευτιλες ταιζουν τα διποδα που εφεραν για να μας αντικαταστησουν .

  4. ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ !!
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΜΠΟΡΕΣ …ΤΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ;
    ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΒΟΙΔΑΚΙΑ…
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΤΛΒΑΙΝΟΥΝ
    ΜΕΡΙΚΟΙ
    ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΙ ΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ
    ΟΥΣΤ

  5. ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ κκ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΩΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΪΔΕΣ ΦΟΡΟΦΗΓΑΔΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

  6. Ο Ελληνας δεν ειναι φοροφυγάς. Απλως αμύνεται στην κλεψιά απο το ληστρικό κράτος. Οταν το κράτος βάζει βαθιά το χέρι του στην τσέπη σου και σου αρπάζει-κλέβει τον ιδρωτα σου, χωρις να σου δίνει τιποτα, δεν εισαι φοροφυγάς οταν δεν θέλεις να βάλει το χέρι του στην τσέπη σου και να σε κλέψει. Εισαι θύμα κλοπής και αμύνεσαι. Αν έβαζαν λογικούς φόρους, ολοι θα ηταν νομοταγείς. Και οποιος δεν ηταν, ας τον πετσόκοβαν. Τωρα ομως δεν μπορούν να μιλάνε για φοροδιαφυγή, ειδικα οταν εχουν αφήσει να ρους φύγουν τόσα εκατομμυρια απο ις λίστες Λαγκάρντ κλπ. Μη ζητάτε ποτε αποδείξεις απο τους κακομοιρηδες τους επιχειρηματιες, οι φόροι ετςι κι αλλιως πηγαίνουν στους τοκογλύφους, και μην πληρώνετε οςο μπορειτε με κάρτα. Ολα μετρητά. Οι κάρτες ειναι η καταστροφή μας και δικο τους πλεονέκτημα.

  7. Κλωτσιές όπου βρίσκετε δημοσίους υπαλλήλους να μαγκίζουν.Και τα μπαστάκια έτσι κάνουν πουλάνε μούρη ενώ εμείς είμαστε οι εργοδότες τους.Και οι άλλοι ρουφιάνοι οι ελεγκτές στα μέσα μεταφοράς τουμπεκί στους αλλοδαπούς και το παίζουν μάγκες σε γυναίκες και παιδάκια.Κροσέ και άπερκατ να μην πάνε ξαν΄φαγητό σπίτι τους τα κωπρόσκυλα οι ψηφοφόροι

  8. Εγώ νιώθω και καταλαβαίνω τον επιχειρηματία σκτά στην αριστερή φασιστική εφορία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ . όλους αυτούς τους ψευτο οργανισμούς και καλά ελεγκτικούς μηχανισμούς τους καταργώ αυτά όλα είναι αριστερές δημιουργίες για να εκβιάζουν το κόσμο δεν το έχετε καταλάβει και εγώ το ίδιο θα έκανα γιατί ο επιχειρηματίας έχει δίκιο στο γεγονός ότι η φορολογία είναι τεράστια και είναι αδύνατο να μπορέσει να τα βγάλει κάποιος πέρα χωρίς να κλέψει όπως το κθρμα ο ΤΣΙΠΡΑΣ είπε ότι θα έκλεβε τα 16δις γιατί λέει το παιδί του δεν έχει να φάει. άρα το αυτονόητο είναι ότι η φορολογία πρέπει να μειωθεί αυτό λέω εγώ. Εγώ δίνω δίκιο στον επιχειρηματία και όχι στον εφοριακό. 2ον Οι Εφοριακοί δεν είναι ηθοποιοί να παριστάνουν τους πελάτες τι παει να πει κάνω έλεγχο αν κόβει απόδειξη; όλα αυτά γίνονται γιατί οι αριστεροί μπστδοι μπολσεβικοι δεν ξέρουν τι είναι εργασία δεν ξέρουν τι συμβολίζει το κάθε τι. Ο Τσίπρας που εργάστηκε για να μπορέσει να έχει άποψη; όταν μεγαλώνεις στο δημόσιο δεν θα έχεις άποψη. όσο σας κυβερνάνε αριστεροί μπρστδοι κόπροι έτσι θα σας κάνουν ο κόσμος πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε αυτό που λέγεται αριστερισμός αν θέλει να πάει μπροστά. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ όλα είναι αριστερά κόμματα γιατί πουλάει ο αριστερισμός δεν το έχετε καταλάβει; όταν πουλάει κάτι πάνε και τα λαμόγια απο κοντά να φάνε.

  9. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΩ, ΔΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ.
    ΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΚΕΛΑΪΔΟΥΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΛΙ. (Π.Χ. ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ).
    ΑΝ ΔΕ, ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (Π.Χ. ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Κ.Λ.Π.) ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
    Α΄ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

    1. Βρε Αντε μου στον διάολο, που θα πεις φοροφυγά τον Έλληνα;;; Ηλιθιο υποκειμενο. Το οτι μας κατακλέβουν δεν το βλειπεις;; Το οτι ολοι παράλογοι φόροι πηγαίνουν στους τοκογλύφους δεν το βλεπεις;;; Αν πληρώνουν ολοι τον καταραμένο ΦΠΑ θα κλείσουν οι επιχειρήσεις, ζώο και Αντε να δω που θα δουλέψουμε εμεις οι υπόλοιποι. Ουςτ, παλιοσκυλο, βρωμο Συριζαιε. Βλαμμενε.

  10. μεσα στην μπουζου….απειλει και με πνιγμο…και να του κλεισουνε τα μαγαζια…ετσι ειναι οι νομοι της μεταπολιτευσης…..θα πρεπει να τους δεχτει….δεν μπορει να κανει ο καθενας οτι θελει και να τραμπουκιζει……οταν ψηφιζε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ητανε καλα?????

    1. ΡΟΥΦΑ ΡΕ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ….ΜΠΟΥΖΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.
      ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ….
      ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΓΚΙΤΣΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΟΝΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΛΟΥΔΙ ΑΦΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΟ……ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
      ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΩΝ.
      ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΙΙΙΖ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ
      ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ…….ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ.-

  11. Κριμα δεν ημουν και εγω εκει να τον βαρουσαμε παρεα

Comments are closed.