Αυτός Ήταν Ο Φύλακας Άγγελος Του Ερντογάν! Δείτε την πανέμορφη αστυνομικό από τη Λαμία! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
a2

Τράβηξε για άλλη μια φορά τα φλας η εντυπωσιακή αστυνομικός που υπηρετεί στη γενική διεύθυνση προστασίας επισήμων προσώπων και ευπαθών στόχων. Η Αρχιφύλακας Σοφία Παπαγεωργίου ανέλαβε τον ρόλο του «φύλακα αγγέλου» του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στη χώρα μας.

Η όμορφη αστυνομικός κατάγεται από την Λαμία και υπηρετεί εδώ και χρόνια στη φύλαξη επισήμων.

Δείτε φωτογραφίες της:

a1

a2a3a4a5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΕΦΟΣΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΩΣ ΜΠΑΤΣΙΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???

  2. Για το μαγκα που λεει οτι οι μπατσινες ειναι ωραιες με μια σφαιρα στο κεφαλι!!μαλακα εχθες το βραδυ περασα ωραια και ξερεις γιατι?γιατι γαμαγα την μανα σου για αυτο χαχαχαχαχα!!!

  3. Κάνανε την αστυνομία πασαρέλα, μόλις πέσει καμιά σφαίρα την εν λογω κυρία να δω που θα κρυφτεί.

  4. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ……
    Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ , ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΛΟΓΩ “ΙΣΟΤΗΤΑΣ”……..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ (ΚΡΑΤΟΥΣ , ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΤΛ.)!!!!

    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ , ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ . ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ (ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΗ) ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ , ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ……
    ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ……ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΠΟΥ……

  5. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΓΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΚΩΤΩΝΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

  6. Μονο ωραιο χρωμα ματιων εχει.
    Αν τη δεις αβαφη…παιζει και να μη τη γνωρισεις!

  7. δεν μπορείς να την πεις ωραία.
    οι μπατσίνες είναι ωραίες με μια σφαίρα στον κρόταφο.
    και μόνον τότε

  8. Αυτήν θα μας σώσει από το οργανωμένο εγκλημα

  9. Η κυρια θα πρεπε να μεινει σπιτι και να μεγαλωσει παιδια.Απο τοτε που η γυναικες “χειραφετηθηκαν“ εχουν διαλυθει τα παντα,ψηφιζουν συναισθηματικα -αρα αριστερα.Δεν εχουν ιδεα τι θα πει τιμη,εντιμοτητα και ηθικη,ενω χρησιμοποιουν τα γεννητικα τους οργανα(οσες μπορουν) για να ανελιχθουν επαγγελματικα,αντικατεστησαν τους αντρες με μεγαλυτερο κρατος.Εχει επισης διαλυθει η οικογενοια, η συντριπτικη πλειοψηφια των διαζυγιων γινονται απο γυναικες, αφου ο,τι και αν κανουν τα δικαστηρια θα αποφασισουν υπερ τους και το κρατος θα τις φροντισει μεχρι τα βαθια γεραματα.Ολο και περισσοτερα παιδια μεγαλωνουν χωρις πατερα και γιαυτο δεν εχουν ασφαλεια,ηθικη και αξιες.

    Οι αρχαιοι Ελληνες ηξεραν, εμεις ξεχασαμε.Τι θα γινοταν αν κατα την διαρκεια των Περσικων πολεμων δινοταν η ευκαιρια στις γυναικες να ψηφισουν?Μπορει καποιος να φανταστει οτι θα ψηφιζαν υπερ του αγωνα για προασπιση της πατριδας? Η θα ψηφιζαν την ευκολοτερη λυση γιαυτες, προετοιμαζοντας το νιμου τους για τους Περσες κατακτητες? Προφανως το δευτερο.Οχι ολες βεβαια,αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια.

    Ο Ευρωπαικος πολιτισμος,ο ανωτερος πολιτισμος που αναπτυχθηκε επι της γης,μεγαλουργησε για χιλιαδες χρονια.Χρειαστηκαν μολις μερικες δεκαδες χρονια οπου οι γυναικες απεκτησαν προσβαση στην ψηφο,και ειναι ηδη ετοιμοθανατος.Εκατομμυρια μουσουλμανων εισβαλλουν στα ευρωπαικα εδαφη βιαζοντας και σκοτωνοντας?Δεν πειραζει, τα καναλια θα δειξουν στις γυναικες ψηφοφορους ενα παιδακι που κλαιει!!!!επιχειρηματα,γεγονοτα,τιποτα στο μυαλο της γυναικας δεν μπορει να συγκριθει με το παιδακι που κλαιει!

    1. Πέστα ρε μεγάλε! Μόνο με πατριαρχία μπορείς να δημιουργήσεις και να συντηρήσεις εναν πολιτισμό.

  10. Πάντα διαλέγουν όμορφες αστυνομικίνες, λόγω…αξιοκρατίας.

Comments are closed.