ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΞΙ…ΕΙΝΑΙ Κ@ΥΛΑ!! Αυτή θα είναι η πιο γρήγορη Mustang Cobra Jet όλων των εποχών (εσωτερική φωτογραφία για να σας τρέχουν τα σάλια..)

Κοινοποίηση:
2018 ford cobra jet New 2018 ford Cobra Mustang Release Date

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο θα γιορτάσει η Ford τα 50ά γενέθλια του θρυλικού Cobra Jet Mustang, δημιουργώντας τον πιο γρήγορο εκπρόσωπο του μοντέλου που εμφανίστηκε ποτέ.

Το Mustang Cobra Jet του 2018 θα είναι πολύ πιο γρήγορο από τα αντίστοιχα του 2014 και του 2016, πιάνοντας τα 240 χλμ/ώρα σε 8,5 δευτερόλεπτα. Mέχρι στιγμής δεν είναι περισσότερα γνωστά για το αυτοκίνητο, ωστόσο διαρρέεται από την αμερικάνικη εταιρεία πως θα είναι το ταχύτερο που φτιάχτηκε ποτέ.

Η αρχή για το ζόρικο τετράτροχο είχε γίνει με το 428 Cobra Jet το 1968, με την Ford να κατασκευάζει φέτος μόλις 68 νέα Cobra για την ειδική επέτειο. Οι επιδόσεις του προέρχονται από ένα Coyote V8 5,2 λίτρων κινητήρα, που ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητά του.

7-8b

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. κυκλοφορω και εγω στην καλιφορνια με το συγκεκριμενο αυτοκινητο αλλα δεν σε εχω δει πουθενα. εισαι μεσα απο καλιφορνια;

  2. Μαουνες της πουτσας 100 χρονια πισω..
    Γι αυτο σε χρονους ειναι παντα δραματικα πιο αργα απ τα ευρωπαικα(και τα καλα γιαπωνεζικα) ενω καινε τη διπλη βενζινη..
    Κλασσικοι μαλακες βλαχοι..

  3. H Porsche και Σια ειναι πατινια μπροστα στη Mustang.Κλανουν!…

  4. To oδηγω στην Καλιφορνια ,ΗΠΑ.Ειναι φανταστικο!…Θα το φερω στην Ελλαδα.

      1. Μηπως ειναι της Μερκελ?Deuchz.Exεις John Deere?Αυτο ειναι εργαλειο.Φερε και την γυναικα σου να το οδηγησει η’ φοβασαι?Συντροφε ειμαι ελευθερος.

  5. Ειναι ενα φοβερο εργαλειο.Το οδηγω στην Καλιφορνια.Θα το φερω στην Ελλαδα.

Comments are closed.